Home Ria Dierking is Ondernemer van het Jaar!
Events & Awards

Ria Dierking is Ondernemer van het Jaar!

Tijdens het Coiffure Award gala heeft Ria Dierking de ANKO Ondernemers Award 2023 gewonnen. Deze Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een excellente ondernemer binnen de kappersbranche.

ANKO Ondernemers Award

Deze Award is bedoeld voor de kapper-ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen of creativiteit. Ria gaf een succesvolle pitch aan de Award Commissie en na een salonbezoek van een ervaren ondernemersexpert werd ze genomineerd.

Ria is een zeer stabiele en gedreven ondernemer die weet wat ze wil en alles tot in de puntjes heeft geregeld.

de Award Commissie

Het winnen van de ANKO Ondernemers Award is echt de kroon op mijn werk. Ik had dit niet zonder mijn personeel kunnen bereiken en ben hen dan ook heel erg dankbaar. Succesvol word je alleen maar met een goed team en de juiste personen achter je zoals mijn lieve man. Ik ben heel blij met de prijs en zal mij nu inzetten om mijn voldoende doel te behalen: het beste haarinstituut van Nederland worden!

Ria Dierking

Ria neemt het stokje over van Leander Grotenhuis die in 2021 de ANKO Ondernemers Award won (in 2022 werd er geen award uitgereikt vanwege de coronacrisis). Als winnaar mag zij plaatsnemen in de Award Commissie van de ANKO Ondernemers Award 2024.