Home REVLON Revlonissimo 45 Days Golden Blonde review
Onze favorieten

REVLON Revlonissimo 45 Days Golden Blonde review

tried&tested
In augustus ontving ik en leuk pakketje met de nieuwe 2-in-1 shampoo/conditioner van Revlon Professional voor Golden Blondes. Dit product kwam als geroepen voor mijn enigzins verbleekte blonde haar na een zonnige zomer. Mijn haarkleur kon wel een opfrisser gebruiken en aan de kapper was ik nog nét niet toe. Heerlijk product voor drukke vrouwen zoals ik dus. Je kunt je volgende kappersbezoek nog even uitstellen en je bent meteen na je haren wassen klaar, want een conditioner zou niet nodig zijn. Ik kon niet wachten om dit product aan de test te onderwerpen!
De Revlonissimo 45 days is verkrijgbaar in 6 tinten:

  • Red
  • Intens Koper
  • Sensual Brunettes
  • Goud Blonde
  • Ice Blonde
  • Care Dark

Revlonissimo 45 days
tested-Revlon-45-days
Dit product zou je haarkleur opfrissen, reinigen & voeden, beschermen tegen UV-straling, hittebronnen en is sulfaatvrij.
Werking: Ik noem het voor het gemak maar een shampoo, maar het is dus ook meteen een conditioner. Meestal werken dit soort producten niet voor mijn droge haar dus ik was erg benieuwd! De shampoo is een melkwitte gel die royaal schuimt. Omdat het hier ook gaat om een conditioner, masseer ik het schuim zachterjes in mijn haar en laat het daarna nog even intrekken. Na het uitspoelen valt meteen op hoe zacht mijn haar aanvoelt en helemaal niet stroef wat meestal na het uitspoelen van een gewone shampoo het geval is. Ik gebruik dan ook geen conditioner en dat blijkt ook niet echt nodig te zijn. Wel gebruik ik nog steeds een haarolie erna bij het stylen, maar dat doe ik altijd, ook als ik wel een masker of conditioner gebruik. Ik bekijk de ingrediëntenlijst en zie meteen na Aqua (water) Sodium Lauroyl Methyl Isethionate staan. Dat is een stof die zorgt ervoor dat het product gaat schuimen en kan irritatie veroorzaken, hoewel dit dan een van de meest milde vormen is. Verder bevat de shampoo cranberry en parfum (wel lekker trouwens!). Nadat ik mijn haar gedroogd heb, glanst mijn haar en lijkt de kleur iets dieper, voller. Maar het is wel heel subtiel.

Verpakking: 
De shampoo komt in een royale tube van 275 ml. Hij oogt misschien niet zo chique maar is wel erg makkelijk in gebruik, want doseert perfect; je gebruikt nooit meer dan je wilt.
Geur: De shampoo ruikt heerlijk fris, beetje bloemig, fruitig. Dat laatste klopt ook wel want er blijkt fruitsap in te zitten en de parfum zal de rest wel doen. Hoe dan ook, de mix is goed gelukt, ik vind het lekker ruiken.

Conclusie: Fijn product dat snel doet wat je wilt. Mijn haar is heerlijk schoon, ruikt lekker, voelt zacht aan en glanst. Ik gebruikte meestal geen masker of conditioner erna en dat was ook niet echt nodig. Als ik het wel deed, was mijn haar nog zachter, maar iemand met minder droog haar dan ik, kan dit makkelijk als en 2-in-1 gebruiken. De verpakking is handig en duur is het ook al niet. €9,90 voor 275 ml is niet duur, zeker niet als je bedenkt dat dit een salonproduct is. Het is meer een drogistprijs en ik vermoed dat dit in Amerika ook wel een drogistproduct is. Maar op zich is dat niet erg, want het doet zijn werk goed. De kleuropfrisser vond ik eigenlijk het minste, dat zag je wel een beetje, maar heel subtiel. Toen ik het later gebruikte en mijn uitgroei echt wel zichtbaar was, deed het niet zoveel. Ik moest echt naar de kapper!

 

Getest: Color WoW Dream Cocktail & shampoo en conditioner voor gekleurd haar