Home Redken FLEX cream pastes review
Onze favorieten

Redken FLEX cream pastes review

tried&tested-redken-flex-stylingDe nieuwe Redken FLEX stylingproducten maken gebruik van baanbrekende technologie door haarspray paolymeer in een créme te verwerken. De 3 cream-pastes geven het haar optimaal vorm terwijl de flexibiliteit behouden blijft - voor elke haarlengte en style. Elk product in de collectie heeft een nummer die de "level of control" aangeeft. Kim testte deze crème producten op haar nieuwe korte pixie haircut. Kim: "mijn eisen aan een goed haarproduct voor een pixie cut zijn dat het mijn haar pluisvrij moet maken, mijn haar moet in model blijven zitten zonder dat het product hard word en mijn haar mag er niet vet uit zien".

Redken SHAPE FACTOR 22

tested-redken-shape-factor
Werking: de Redken shape factor 22 is een soort crème en pasta in 1. Het houdt je haar op de goede plek maar het voelt aan als een crème. Mijn haar blijft door dit product goed op zijn plek en het blijft ook de hele dag goed zitten. Het product geeft precies genoeg definitie. Je hebt niet veel nodig van dit product, wanneer je teveel gebruikt word je haar wat zwaar en vettig. Ook een pluspunt het is een matte product!

Verpakking:
een basic potje. Dat werkt ook prima voor een cream product. Wel handig dat je meerdere potjes kunt stapelen.
Geur: dit product ruikt echt heerlijk. Ik kan de geur niet echt plaatsen maar het is een beetje fruitig.
Conclusie: ik ben gek op dit product! Het is nu bijna op en ik ga het zeker opnieuw kopen. Van de 3 geteste producten was dit product voor mij zeker de winnaar. Precies genoeg definitie en textuur. Geweldige houdbaarheid van je kapsel zonder een vette look door de matte finish.


Redken MOVE ABILITY 05

tested-redken-move-ability
Werking: de Redken Move Ability 05 wordt beschreven als een cream-paste maar voelt wat meer als een crème dan als een pasta of wax product. Ik vind dit product dan ook vrij slapjes in mijn haar. Wanneer ik weinig gebruik heeft het geen effect, gebruik ik veel dan plakken m’n haren aan elkaar en word het geheel nogal slierterig. Ik denk dat dit product wel heel fijn is voor iemand met lang dik haar of iemand met krullen voor wat minder pluis.

Verpakking:
een basic potje. Dat werkt ook prima voor een cream product.
Geur: dit product ruikt net als het vorige product. Heerlijk fris en fruitig.
Conclusie: dit product is het niet voor mij. Mijn haar heeft iets meer stevigheid nodig. Dit product is teveel crème en te weinig pasta voor mij. Wel een aanrader voor dames met een lange volle bos haar of heren met halflang haar die iets meer definitie willen.


Redken MESS AROUND 10

tested-redken-mess-around
Werking: de Redken mess around 10 is een heel luchtig cream-paste product. Eigenlijk geeft dit product mijn haar niet genoeg stevigheid en definitie maar toch vind ik het wel een prettig product voor de afwisseling. Voor zomerse dagen gebruik ik dit product voor een wat nonchalantere look dan met de Shape factor 22.
Wat ook leuk is is dat deze crème samen met de move ability wel weer heel fijn is. Ik mix de 2 producten in mijn handen en breng ze daarna aan.

Verpakking:
een basic potje. Dat werkt ook prima voor een cream product.
Geur: dit product ruikt net als het vorige product. Heerlijk fris en fruitig.
Conclusie: dit product is volgens mij het fijnst op lang haar maar kan ook gebruikt worden op kort haar wanneer je niet zoveel definitie wilt maar juist voor een wat nonchalantere look gaat.

[su_testimonial name="Kimberley" photo="https://www.wiewathaar.nl/wp-content/uploads/2014/05/WWH-021-300x275.jpg"]Ik ben 25 jaar oud en ik ben professioneel visagiste. Ik heb verschillende visagie opleidingen gedaan en daarna ook een aantal hairstyling cursussen om zo allround mogelijk te worden.[/su_testimonial]