Home Piepkleine gaatjes in je huid
Skin solutions

Piepkleine gaatjes in je huid

Featured Video Play Icon

Van binnenuit beginnen

Misschien herken je het: je kijkt in de spiegel maar je huid is dof, droog en  straalt niet echt. Je denkt dat alleen crèmes je huid zouden moeten verbeteren, maar merkt dat je toch iets blijft missen. Misschien heb je ook nog niet de juiste gevonden, laat je daarom goed adviseren!

mesotherapie-01

Ook jouw huid kan mooi vol eruitzien en glanzen van gezondheid. Jij kunt daar wat aan doen en wij als beauty-experts willen we je daarbij helpen. Wij werken vooral ook van binnenuit. Vaak wordt alleen naar de buitenkant gekeken, maar de sleutel ligt ónder de huid. Onze huid is als het topje van een ijsberg, waarbij het grootse deel onder water zit. Dat niet zichtbare deel - die tweede dieperliggende levende huidlaag – die moet juist gestimuleerd worden om te verbeteren.

Mesotherapie

Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld Mesotherapie gebruiken. Dat is een methode waarbij een cocktail van werkzame stoffen met een meso-gun (met micro-injecties) wordt ingebracht in je huid. Het is een fantastische manier om de werkstoffen direct op de juiste plaats af te leveren. De werkstoffen-cocktail wordt op maat gemaakt om jouw specifieke probleem op te lossen, aangepast op jouw huidconditie. De cocktails bevatten onder andere vitamimes, mineralen en hyaluronzuur. Dat is een lichaamseigen stof, die volledig biologisch afbreekbaar is.

mesotherapie-03
Je moet deze aanpak het zien als het verbeteren van de ondergrond. Met een kuur van deze behandelingen kunnen we jouw huid enorm verbeteren, vooral in combinatie met de juiste verzorgingsproducten. Resultaat is al meteen zichtbaar!

mesotherapie-02

Na de behandeling kun je weer direct toonbaar zijn. Daarvoor hebben we minerale make-up van YoungBlood die je huid niet belast en die je meteen kunt gebruiken

Als je nog een slag dieper naar de basis wil gaan dan hebben we het over de aanpak van jouw totale gezondheid. Je kunt daar op een eenvoudige manier zelf iets aan doen door gewoon bewuste keuzes te maken en pure, gezonde voeding te gebruiken en vooral lekker buiten te bewegen. Daar heb je een positieve mind voor nodig én een flinke portie doorzettingsvermogen, maar zodra je het effect merkt zul nog eens extra gemotiveerd worden om door te gaan. Het is vooral een kwestie van de goede keuzes maken. Verdiep je er eens even in, op onze site vind je veel informatie


mesotherapie-04

Jouw inspanning zal zich zeker uitbetalen in een stralend uiterlijk. Mooi doel voor deze zomer, toch?