Home Ook Mari van de Ven bij The Hair X-perience dit jaar!
Events & Awards

Ook Mari van de Ven bij The Hair X-perience dit jaar!

Mari van de Ven geeft een masterclass op de The Hair X-perience 2023. Deze masterclass is op  12 juni van 11.30 tot 13.30 uur. Mari gaat de bezoekers meenemen in zijn hair & beauty wereld en zal tevens een volledige metamorfose laten zien.

Masterclass van Mari van de Ven

Mari van de Ven start zijn masterclass met een stukje klantbeleving in de salon, hoe pak je dat aan? Vervolgens behandelt hij het kleurproces aan de hand van de laatste trends, knipt hij een nieuwe look en maakt hij de metamorfose compleet met een eigentijdse make-up look die past bij de laatste trends. Als finishing touch creëert hij een moderne avant-garde look uit zijn allernieuwste lookbook. De masterclass van Mari van de Ven is voor max 50 hair professionals bij te wonen op maandag 12 juni van 11.30 tot 13.30 uur in de masterclass ruimte.

Nog meer grote namen!

Eerder maakte de organisatie van The Hair X-perience al bekend dat onder meer international hair & make-up artist Juliette den Ouden op zondag 11 juni een masterclass geeft en ook een sessie in het Look & Learn Theater. Juliette den Ouden won onlangs de One Shot International Haircut of the Year-prijs met getextureerd haar en is uitgeroepen tot ‘Kapper van het Jaar’. In de afgelopen jaren heeft ze nog veel meer prijzen en nominaties ontvangen in de haar- en schoonheidsindustrie.

En ook barbiers Joost Mulleman en Kenny van The garage 39 komen een wervelende show verzorgen op de Main Stage genaamd ”House of inspiration”.