Home Nominaties Coiffure Award 2011 - Avant Garde
Events & Awards

Nominaties Coiffure Award 2011 - Avant Garde

The Dutch Oscars in hairfashion...
De nominaties voor de jubileumeditie van de Coiffure Award zijn bekend! Het Nederlandse equivalent van de Oscars op het gebied van haarmode bereikt ieder jaar rond deze tijd zijn eerste piek. In twaalf categorieën strijden haarstylisten om de prestigieuze awards, met als ultieme bekroning de titel van Hairdresser of the Year. Haarstylisten uit het hele land is gevraagd een professionele fotoserie van maximaal 4 foto's in te zenden waarin het vakmanschap optimaal tot zijn recht komt. Wie legt de ultieme mix van coupe, styling, visagie en een krachtig statement in haarmode het beste vast op de gevoelige plaat?
Awards
Er zijn awards te winnen in diverse categorieën, zoals Dames, Heren, Newcomer of the Year, Team Award, Pers Award, Consumer Award en de Avant Garde Award. Uit de Awardwinnaars van de dames- en herencategorieën wordt uiteindelijk de Hairdresser of the Year gekozen. Alle fotoseries zijn beoordeeld door een professionele jury. Daarnaast heeft een internationale jury in Londen de shoots van de Nederlandse inzendingen bekeken.
Nominaties in de categorie Avant Garde
Bekijk de foto's van de meest uitbundige categorie, de prachtige waanzinnige avant garde kapsels.Hieronder staan alleen de genomineerde salons en kappers. Kijk voor verdere details op www.coiffureaward.nl
1. Kapsalon: Pierôt Coiffures & Beauté
Kapper: Maurice Pierôt
2. Kapsalon: Kapsalon Solo
Kapper: Ed Noyons
3. Kapsalon: Kapsalon Solo
Kapper: Mark van Westerop
4. Kapsalon: Salon B
Kapper: Ilham Mestour
5. Kapsalon: HAIR2DAY professionals
Kapper: Cindy Stoopen
6. Kapsalon: Pierôt Coiffures & Beauté
Kapper: Sanjay Ramcharan
7. Kapsalon: Team Twins Hair & Beauty
Kapper: Agnes Westerman
8. Kapsalon: Wave International / WFU team, Capelle a/d IJssel
Kapper: Martin Oostveen
9. Kapsalon: Koffijberg Hairdressers
Kapper: Demi van Stalle
10. Kapsalon: Mogeen
Kapper: Hester Wernert