Home Nieuwe kapperswedstrijd! Future Hair Generation Awards
Events & Awards

Nieuwe kapperswedstrijd! Future Hair Generation Awards

Featured Video Play Icon

Ben jij het aanstormend talent in de wereld van Hairstyling? Doe samen met je eindexamenklas mee en maak kans op de Future Hair Generation Award! Future Hair Generation biedt studenten die op het punt staan om af te studeren, de kans om te laten zien wat ze in huis hebben.

Maar óók is het een kant en klaar digitaal lespakket die docenten samen met de klas kunnen door lopen! Het lespakket is dynamisch en in eigen tempo in te roosteren en voorziet scholen en leerkrachten van krachtig lesmateriaal bestaande uit een zestal modules, elk met een eigen topic.

De Collectie

Future Hair Generation Awards-01

All the Colors of the World, een kleurrijke collectie met een 80’s vibe. Future Hair Generation kiest hiermee voor een sterk maatschappelijk thema. Een thema dat staat voor eigenheid, vrijheid & gelijkheid. Streetstyle looks gecombineerd met speelse vormen en sterke kniplijnen, wereldwijde trends doorvertaald naar een sterke individualistische look zowel voor mannen als vrouwen. Het gebruik van kleur grijpt direct je aandacht en is een essentieel onderdeel in dit thema. Kleur staat voor emotie. Het vrije, creatieve gevoel om je eigen verhaal te creëren. Celebrate diversity!

Hairgeneration-02

Voor leerlingen en docenten een divers thema om mee aan de slag te gaan. Hoe creëer je een totaalconcept aan de hand van het thema All the Colors of the World? Naast tips & tricks op het gebied van knippen, kleuren en hairstyling, behandelen we ook onderwerpen als make-up, fashionstyling, fotografie en hoe je als beginnende haarstylist professioneel je social media kan inzetten. Het thema biedt je de kans om al creativiteit kwijt te kunnen. Mix en match!

Ben je kapper? Schrijf je hier in: www.futurehairgeneration.nl