Home NIEUWE APP: Hairsalon Finder
PRO NIEUWS

NIEUWE APP: Hairsalon Finder

Met trots lanceren wij onze eerste iPhone app: de Hairsalon Finder! Met deze slimme tool vind je binnen een handomdraai een salon in de buurt. Je hebt keuze uit ruim 22.000 haarsalons in Nederland en België en bovendien kun je je zoekopdracht verfijnen zodat je overal en altijd een kapper kunt vinden die bij je past. Lees reviews, bekijk foto’s van de salon en bel met een druk op de knop om een afspraak te maken of de salon toevoegen aan je favorieten.

Ben je op zoek naar je favoriete haarmerk? Met deze app heb je altijd de meest dichtbijgelegen salon die dit merk verkoopt en kijk op de kaart hoe je er moet komen.

Bovendien kun je met de app een vraag stellen over je haar. WieWatHaar heeft een team van experts waaronder bekende topkappers, die graag antwoord geven op jouw vragen. Zorg goed voor je haar en vraag het de professionals! Of je vraag nu gaat over haaruitval, extensions, haarkleuren, blackhair of no hair, onze haarexperts weten raad. Met de komst van deze app kun je voortaan je vragen ook onderweg stellen.

De app is helemaal gratis dus wat houdt je nog tegen? Ga nu naar de app store en download hem meteen! We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt en stellen je feedback erg op prijs. Binnenkort komt er een update en dan nemen we alle opmerkingen meteen mee! Stuur een mailtje naar info@wiewathaar.nl, je krijgt altijd antwoord en de meest bruikbare tips belonen we met een setje fijne samples!