Home Nieuw in de salon: Keune Color Chameleon
Haarpraat

Nieuw in de salon: Keune Color Chameleon

Keune Haircosmetics lanceert Color Chameleon: een nieuwe lijn met intense kleuren die direct resultaat geven. Van bold en uitgesproken kleuren tot subtiele tinten, Keune Color Chameleon biedt eindeloze kleurvariaties aan. Kleurrijk haar is overal – op de catwalk, bij festivals, op straat en op kantoor.

Levendige- en pastel haarkleuren krijgen een steeds grotere rol op het gebied van fashion en make-up. Niet alleen onder trendy millenials, maar ook fashion-forward vrouwen en mannen van alle leeftijden houden ervan te spelen met hun haarkleur – ze gebruiken het om zichzelf uit te drukken. Keune Color Chameleon geeft hen de vrijheid om haar te creëren dat perfect past bij wie zij zijn.

Color Chameleon

Deze lancering werd gevierd met een gezellig etentje voor de pers, bij het trendy restaurant IJver in Amsterdam Noord. De 'Queen of Color' en Global Color Director Keune, Marriët Gakes herself, liet zien welke mogelijkheden deze nieuwe kleuringen bieden. Klant en inmiddels goede vriendin Victoria Koblenko was ook aanwezig om haar nieuwe look met Color Chameleon te tonen, waarbij Marriët vanaf de haaraanzet een regenboog aan kleuren had aangebracht.

Maar niet iedereen is Victoria en durft het aan om met een bonte coupe door het leven te gaan. Gelukkig kun je met dit product ook hele subtiele looks creëren. Nieuwsgierig? Maak een afspraak met een Keune kapper en laat je verrassen!