Home Nadia's haar
Hair solutions

Nadia's haar

Nadia (31) is sales en marketing manager bij Buddha to Buddha, een trendy sieradenmerk.
Passie voor ...? Muziek, films en mode.
Hoe omschrijf je jouw stijl? Rock, bohemian of juist heel chic, ook qua haarstijl.
Stijlicoon? Kate Hudson en Kate Moss. Beiden hebben een heel relaxte eigen stijl.
Wat is je haartype? Halflang met wat slag erin.
Verf je je haar? Ja
Originele haarkleur? Middenbruin
Heb je haarproblemen? Mijn haar is droog en beschadigd na jaren verven. Ik zou het graag weer gezond zien. Gelukkig is er nu een website met goede tips, ik ga me er zeker in verdiepen!
Favo haarproduct? Momenteel is dat L'Oréal Professionnel Expert Vitamino Color Masker, maar ik verander vaak van product
Wat wil je max voor een haarproduct betalen? Voor een shampoo, conditioner of masker maximaal rond €20, maar voor een goede borstel of föhn wel meer.
Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan je haar? Gemiddeld 10 minuten. ’s Ochtends heb ik altijd haast. Maar voor speciale gelegenheden doe ik wel meer mijn best, dan ben ik er ongeveer 20 minuten mee bezig.
Hoe vaak was je je haar? 2 à 3 keer per week.
Vertel eens iets over jouw haarritueel Als mijn haar na het wassen handdoekdroog is, gebruik ik een paar papillotten of zachte rollers om er krul in te maken. Dat blijft dan wel 2 dagen zitten. Mijn haar heeft gelukkig van nature al slag. Ik merk dat het van veel borstelen pluizig wordt dus dat probeer ik niet zoveel te doen.
Trouw aan je kapper? Nee
Hoe vaak ga je naar de kapper? Gemiddeld slechts 2 keer per jaar. Ik knip puntjes soms zelf bij.
Wat besteed je ongeveer per bezoek? 40 tot 60 euro.
Grootste haardrama ooit? Toen ik 16 was wilde mijn nichtje, die kapster is, wat highlights aanbrengen. Mijn haar hing toen ongeveer tot op mijn middel. Het resultaat was twee enorm repen blond aan weerskanten van mijn hoofd. Ik zag eruit als een soort Cruella De Ville en het duurde eeuwen voordat het helemaal uitgegroeid was. Ook wil ik nog wel eens een pony knippen omdat ik dat zo mooi vind. Maar ik ben erachter gekomen dat ik dat beter niet kan doen met mijn haartype en daarna heb ik dan ook meteen weer spijt.