Home Mijn top 5 bodyproducten
MUSTHAVES

Mijn top 5 bodyproducten

Lief zijn voor je lichaam is ontzettend belangrijk. Cowshed kan je hier een handje bij helpen, hun producten bestaan uit 100% én alles van het Engelse merk is alleen al een musthave voor je interieur vanwege de prachtige chique verpakkingen. In hun assortiment zitten onder andere een aantal fijne bodylotions en body oliën

Het insmeren van je lichaam is iets waar je snel niet genoeg tijd aan geeft, terwijl het hydrateren van je huid juist erg nodig is. Waarom? Het houdt de huid zacht en gezond en in sommige gevallen kan het striae verminderen. In sommige gevallen zit er zelfs een SPF in waardoor je huid beschermd is tegen de zon. Dit helpt dan weer tegen huidveroudering. Handig toch? Genoeg voordelen om er dus af en toe goed de tijd voor te nemen. Dit zijn een aantal producten die heerlijk aan zullen voelen op jouw lichaam.

1. Cowshed Baby Milk Body Lotion De Cowshed Baby Milky Body Lotion is speciaal ontwikkeld om baby's huid zacht, glad en soepel te maken. Maar dit is voor ons lichaam natuurlijk net zo lekker! Smeer jezelf of je kindje goed in na een lekker bad of een warme douche.

2. Cowshed Balance-Restoring Body Lotion Stress, stress en nog eens stress. Deze lotion werkt ont-stressend. Iets wat we in deze drukke maatschappij tegenwoordig welk dagelijks kunnen gebruiken!

 
3. Cowshed Relax-Calming Body Lotion Een kruidige mix die helpt jou te kalmeren. Smeer jezelf lekker in voor het naar bed gaan, er zit namelijk lavendel in. Wedden dat je slaapt als een roosje?
 
4. Cowshed Little Treats – Body – 3 X 30 ml Wil je voor de hele treatment gaan? Dan is dit combi-setje perfect! Ook erg leuk om als cadeau te geven. Er zitten een kleine verpakking in met de Relax Body Lotion en twee keer een douchegel die hier perfect bij aansluit. Douche of badder met één van de twee en smeer je zelf daarna van top tot teen in met de lotion.

5. Cowshed Replenish – Uplifting Body Lotion Tijd voor een boost? Zowel een energieboost als een huidboost? Ga dan voor de Uplifting. Door de mix van citrusvruchten met essentiële oliën van rode mandarijn en grapefruit die je zintuigen stimuleren, terwijl Petitgrain reinigt en je mind leeg maakt. 

Cover: Linda Prebreza

Lees meer over onze vaste Beauty Expert Annemiek Hummelink!