Home Marriët Gakes toegevoegd aan Hall of Fame
Events & Awards

Marriët Gakes toegevoegd aan Hall of Fame

Marriët Gakes, Colour Director bij Salon B en B academy, heeft tijdens de Coiffure Awards 2015 een speciale Oeuvre Award  ontvangen.  Georgina Verbaan overhandigde de award gisteravond tijdens een spectaculaire award show. Tevens is Marriët  opgenomen in de Hall of Fame vanwege haar uitzonderlijke kwaliteiten als kleurspecialist.

Wij zijn natuurlijk super trots dat wij deze HAARKLEURkunstenaar in ons expert panel hebben en feliciteren Marriët met deze geweldige prestatie!

Marriët’s diepgaande technische kleurexpertise in combinatie met haar unieke kleurvisie maken haar tot dé meest betrouwbaar en innovatieve autoriteit op het gebied van haarkleur in Nederland. Met deze Oeuvre Award wordt zij ook door de kappersbranche erkend als dé kleurexpert van Nederland.

Waarom deze onderscheiding?

Marriet-Gakes-Salon-B

Marriët Gakes is ruim 18 jaar werkzaam binnen het kappersvak. Ze vestigde haar naam als expert colourist binnen de Nederlandse kapperswereld door vier keer uitgeroepen te worden tot Hair Colour Technician of the Year (2008, 2012, 2013 & 2014). Sinds 2006 is Marriët Gakes werkzaam als Colour Director bij Salon B. In deze rol deelt zij haar kleurkennis met de haarstylisten van Salon B en heeft zij ervoor gezorgd dat de kleurkwaliteit in deze salons ongekend hoog is. Marriët vertelt: “Bij Salon B bieden we klanten een totaalplaatje waarbij coupe en kleur perfect op elkaar afgestemd zijn. Bovendien staat de gezondheid en glans van het haar altijd voorop. Onze haarstylisten weten precies hoe je een mooie kleur creëert zonder het haar te beschadigen.”  Als Colour Director van B academy deelt Marriët haar liefde voor kleur met alle kappers binnen de branche, die op zoek naar zijn kleureducatie en inspiratie. Zo wil zij het kleurvak in de gehele kappersbranche tot een hoger niveau brengen.

Personalities als Ilse de Lange, Victoria Koblenko, Krystl en Georgina Verbaan vertrouwen al jaren hun haarkleur aan Marriët toe.

Marriet-Gakes-Hall-of-Fame

Actrice Georgina Verbaan: Marriet is een haarmagiër, ze heeft mijn haar ooit van een wisse dood gered en sindsdien mag niemand anders er meer aan komen. Ze kan alles, maar -en dat is in het geval van mijn beroep erg fijn- ze zorgt er altijd voor dat het bij me past en natuurlijk is. Toch laat ik haar gerust experimenteren. Ze is voor mij de beste en ook nog eens de liefste.”