Home Marion krijgt beauty boost na moeilijke tijd
Hair solutions

Marion krijgt beauty boost na moeilijke tijd

Marion meldde zich onlangs bij ons aan. Toen ik haar sprak was er geen twijfel dat deze dame in aanmerking kwam voor een kappersbehandeling. Maar in ons gesprek bleek dat zij eigenlijk zichzelf alweer wegcijferde en haar behandeling aan een ander wilde geven.

Na alle verdrietige jaren ben ik blij met het hernieuwde contact met mijn familie

Het verhaal van Marion

Na een aantal moeilijke en verdrietige jaren is eindelijk een nieuwe periode aangebroken. Er is een deur gesloten en een volgende geopend! Ik mag over mezelf zeggen dat ik de ambitie en doelstellingen van een aantal jaar geleden weer heb opgepakt en me weer helemaal in het leven heb gestort. Eén doel heb ik al bereikt namelijk het herstellen van het contact met familie! Het kost veel energie, daadkracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen om op de ingeslagen weg koers te houden. Maar aan motivatie en wilskracht ontbreekt het me gelukkig niet.

Toen ik een artikel over de Beautybank las, heb ik me opgegeven. Enige tijd later werd ik gebeld door Karin die mij vertelde dat ik aan de beurt was voor een gratis behandeling. Het werd een lang gesprek. Over mij en wat er de afgelopen jaren is voorgevallen, hoe ik nu in het leven sta en mijn verwachtingen daarbij. Maar ook over de Beautybank, wat Karin hoopt te bereiken met haar initiatief, haar doelgroepen en haar sociale bewogenheid. Een mooi mens!

Uiteindelijk spraken we af dat ik naar kapsalon Hairforce 1 in Delft zou gaan. Een afspraak was snel gemaakt en op de bewuste woensdagmiddag ontving eigenaresse Sandra me hartelijk en ging vlot aan de slag met folies voor de kleur. Daarna een wassing en verkwikkende massage, waarna ze mijn haar van een coupe voorzag. De föhn er op en ik voelde me als herboren! De leus “als je haar maar goed zit” was op dat moment zo op mij van toepassing! Van Sandra kreeg ik een tasje met wat monsters mee, dus ik liep helemaal tevreden de deur uit.

Kapster Sandra

Sandra

Toen Marion in mijn salon kwam, was ik blij dat ik haar kon verwennen met een kappersbehandeling. Het was een hele leuke ontmoeting, een echte verwenmiddag!

Ik hoefde ik niet lang na te denken om aan de BeautyBank mee te doen. Hoe fijn is het om via mijn beroep en passie als haarstylist een bijdrage te leveren om mensen een klein beetje op weg te helpen in moeilijke tijden. Gewoon even tijd voor jezelf nemen en je heerlijk laten verwennen. Als haarstylist ben je creatief bezig en krijg ik energie en voldoening van mensen die daar blij van worden en wat is nu mooier dan mensen blij maken met een mooie coupe. Op deze manier snijd het mes aan twee kanten!

Over de BeautyBank

Als het leven tegenzit omdat je door omstandigheden weinig geld hebt, durf je soms minder. Erger nog: je voelt je soms minder. Toch is een beetje zelfvertrouwen en aandacht het enige wat nodig is voor de eerste stap naar verandering. Solliciteren op die nieuwe baan, eindelijk beginnen met sporten, durven daten óf iets anders. Met behulp van een professional team uit de beautybranche en donateurs helpt de BeautyBank mensen met weinig geld aan meer zelfvertrouwen: door een bezoek aan kapper, styliste, visagiste en/of schoonheidsspecialiste.