Home Maffe schoonheidshulpjes uit Japan
Haarpraat

Maffe schoonheidshulpjes uit Japan

Dat ze rare dingen kunnen bedenken in Japan, wisten we al. Dit land van uitersten kent preutse meisjes met Hello Kitty T-shirts, naast über trendy punkers ... maar wat ze ook zijn, ze geven om hun looks en zijn niet bang om daar extreem in te zijn. Zo zit het ook met de tools die Japanse vrouwen gebruiken om er top uit te blijven zien. Niets is dan te gek, dat laten deze 'handige hulpjes' wel zien uit het land van de rijzende zon! Tja, wie mooi wil zijn moet pijn leiden ...

Nummer-1

De neus corrector

Neus-corrector

Dit apparaatje ziet er heel oncomfortabel uit en is bedoeld om een scheve neus rechter te maken en te liften, zonder dat diegene daarvoor onder het mes hoeft. Hmm, geloof jij dat dit iets meer oplevert dan een pijnlijke neus? Dit ding zou rond de €75 moeten kosten ...

Nummer-2

Facial hometrainer

hometrainer

Als je deze advertentie mag geloven, verricht dit fitness apparaat wonderen voor je gezicht. Rimpels en diepe lijnen worden verleden tijd door elke dag dit geval om je mond te spannen. Lekker met je vriendje een film kijken op de bank en jij ondertussen je gezichtswork-out doen, zie jij het al voor je?

Nummer-3

Lachmiddel

lachmiddel

Een stralende lach willen we natuurlijk allemaal, maar sommige vrouwen gaan wel erg ver om dat voor elkaar te krijgen! Dit hulpmiddeltje voor een vrolijke blik, trekt de mondhoeken omhoog, waardoor de mond meer tanden  laat zien. Resultaat? Een mooie lach, zonder dat je je echt happy hoeft te voelen, hoe leuk is dat!

Nummer-4

Mond

Mondstuk

 

Het ziet eruit als een tool tegen tandenknarsen, maar door dit mondstuk drie minuten per dag in je mond te hebben, veroorzaakt de druk die dan rond je mond ontstaat, een gladde huid. Je ziet er 'jonger en gezonder' uit!

Nummer-5

Power Play

krachttrainer

 

Nee, het is geen vibrator die je in je mond stopt ... maar heeft er wel iets van weg. Dit gewichtje stop je in je mond en als het gaat trillen, worden alle spieren rondom je mond intens getraind voor een gespierde kaaklijn. Dit 'wondermiddel' belooft zelfs littekens te verwijderen!

Nummer-6

Rubbermasker

Gezichtsmasker

 

Tja, je ziet er even freaky uit, maar het is voor een goed doel! Kom niet in de buurt bij kinderen, want die houden er een levenslang trauma aan over. Je lief ook trouwens ... Maar wat is erger dan een gerimpeld hoofd? Dit masker belooft dat allemaal tegen te gaan!

Nummer-7

Eyeopener

oogcorrector

 

Dit imposante oogmasker helpt om donkere kringen en wallen te verdrijven, tenminste dat zeggen ze. Slechts drie minuten per dag heb je ervoor nodig. De trillingen en hitte geven je ogen weer een wakkere blik.

Nummer-8

Gladstrijker

headband

Door 's nachts de huid op je voorhoofd naar de zijkanten te trekken, geef je jezelf elke nacht een mini-facelift. De silicone en hyaluronan materialen van deze hoofdband zorgen dat je huid tegelijkertijd wordt gevoed, wat wil je nog meer?

Zou jij een van deze schoonheidsmiddeltjes overwegen als het zou helpen?