Home L'Oréal Professionnel Style & Colour Gala Xperience
Events & Awards

L'Oréal Professionnel Style & Colour Gala Xperience

Op zondag 16 april 2023 vond het Style & Colour Gala Xperience plaats in de AED studio's in Antwerpen. Meer dan 500 kappers uit de Benelux namen deel aan deze unieke ervaring. Zij werden ondergedompeld in een unieke beleving van L'Oréal Professionnel waarin de virtuele en echte wereld samenkwamen.

Avatar aanmaken

De gasten moesten zich eerst registreren in de app en hun avatar aanmaken. Hierin konden ze live berichten versturen, stemmen op hun favoriete hairlooks en spelletjes spelen om prijzen te winnen. Na deze registratie kwamen ze in de Beauty tech corner waar ze de salon van de toekomst konden ervaren met nieuwe tools zoals de Steampod 4 en iNOA ID app.

De haarshow

De avatar van Quentin Lanotte opende het podium om het eerste indrukwekkende optreden van de avond in te luiden door Kinki Kappers. Deze geweldige show werd opgevolgd door een live knip performance waarin vijf
kappers avant-gardistische haarstijlen creërden op het podium.

Berni Ottjes

De laatste show van de avond was de iNOA masterclass door niemand minder dan Berni Ottjes. De 7 avatars van Berni verschenen één voor één op het podium. Gedurende de avond konden de gasten stemmen op hun favoriete haarstijl, vervolgens deed Berni een iNOA masterclass over de meest favoriete haarstijl. Berni Ottjes is een L'Oréal
Professionnel kleur ambassadeur, je kon zijn expertise in kleuring zien doordat de kleur en het haar er uitstekend uitgevoerd, zeer glanzend, en tijdloos uit zag.

Hierna was het tijd om te dansen en om te genieten van de muziek van DJ Tim Grand. Tot het einde van de avond werd er meegezongen, gedanst, gepraat en gelachen. Het was een geslaagde avond!

Programma

  • Metaverse show: Severine Tieleman, Sonya Bloemhard, Olivier Thonnon,
    Carmelo Garufi
  • Kinki show: Casper Wigbels
  • Live performance: Malvina saiu, Fabrizio castellano, Sanjay Ramcharan,
    Edwin Brabants, Corado Natola
  • iNOA masterclass: Berni Ottjes