Home LAAT JE SCORE ZIEN MET DE WIDGET
PRO NIEUWS

LAAT JE SCORE ZIEN MET DE WIDGET

Door de review widget op je eigen website te plaatsen heb je dubbel voordeel:

  1. Bezoekers van je website kunnen meteen zien welke score je hebt op een onafhankelijke website als WieWatHaar. Dit wekt vertrouwen.
  2. Klanten kun je ook naar je eigen website verwijzen als je ze vraagt een review te schrijven. Door op de widget te klikken, kunnen ze meteen een review over jou schrijven.

Plaatsen zo gepiept!

Het plaatsen van de review widget is een fluitje van een cent! Als je nog geen widget op je website hebt, krijg je deze week een mail met jouw persoonlijke code. Daarin staat ook precies hoe je deze snel op jouw website kunt plaatsen.

Voorbeelden

Veel salons gingen je al voor en laten trots hun score zien op hun eigen website! Zij geloven in klantenfeedback en vragen actief om reviews. Dat komt omdat ze hebben gemerkt dat het werkt en het hun echt nieuwe klanten oplevert!
widgets
 
SEO expert Lennart Ruigrok van The Beauty Marketing Partners:
lennartWiewathaar zorgt inmiddels al 5 jaar dat salons dankzij de reviews op hun pagina nieuwe klanten in de salon krijgen. Wij hebben onlangs een onderzoek gedaan naar het verband tussen het aantal reviews op je pagina en het gebruik van de review widget. Daaruit kwam naar voren dat salons die onze gratis klant review widget op hun website plaatsen ook de meeste reviews ontvingen op hun salonpagina.
Eigenlijk is dat logisch omdat degenen die jullie eigen website bezoeken vaak al jullie bestaande klanten zijn. Die zijn eerder geneigd om een positieve review over hun salon bezoek te plaatsen. Er is een duidelijk verband tussen het aantal reviews en de nieuwe klanten die het je oplevert. Het is simpel gezegd zonde wanneer je de review widget niet op je eigen site plaatst. Heb je de review widget nog niet? Deze week mailen we jouw persoonlijke widget. Je zet hem binnen 5 minuten op je site en daarna doen je klanten het werk!

Persoonlijke code

2340dcff-4c09-4383-9116-35263cd34b98De review widget is gratis voor salons met een PRO pakket. Zij kunnen zelf een code opvragen, voor zowel een donkere als een lichte achtergrond.
De code* ziet er ongeveer zo uit: <iframe width="160" height="120</iframe>
Deze code plaats je zo:

  1. Kopieer de vetgedrukte code hierboven en geef deze aan je webbouwer. Hij heeft je website gemaakt en weet waar hij deze moet plaatsen om de widget op je homepagina zichtbaar te maken
  2. Wij kunnen je ook helpen dit te doen! Stuur een mail naar info@wiewathaar.nl en het komt in orde. Het is een fluitje van een cent!

*LET OP! De code die hier vermeld staat is niet compleet en zal niet werken. Alleen PRO salons krijgen hun persoonlijke code. Wil je een PRO pakket? Kijk hier voor meer info:
PRO AANVRAGEN