Home Kom naar The Hair X-perience op 11 & 12 juni!
Events & Awards

Kom naar The Hair X-perience op 11 & 12 juni!

Op zondag 11 en maandag 12 juni 2023 gaat The Hair X-perience weer van start in Evenementenhal Gorinchem. Er staat weer een leerzaam en inspirerend programma op de planning! Ook kunnen barbiers hun skills laten zien tijdens de BaBylissPRO Barber Battle en kappers kunnen meedoen aan de Festival Challenge of de Hairdresser of the Year 2021 Juliette den Ouden ontmoeten en zich laten inspireren door deze topstyliste.

De kapsalon naar een hoger niveau!

Patrick Hanegraaf wil de kappersbranche niet alleen verbinden met hun omgeving, maar ook met henzelf. Tijdens de workshop '‘’ 'Reset your salon for a better work / life balance’'’' biedt hij kappers de juiste tools aan om het potentieel in henzelf te herkennen en het team te ontwikkelen.

BaBylissPRO Barber Battle

BaBylissPRO organiseert op beide beursdagen de 'Barber Battle'. Het doel hiervan is om de barberscene samen te brengen en barbers te inspireren. Daarbij is het voor BaBylissPRO belangrijk dat de wedstrijden voor iedereen toegankelijk zijn, ook als je niet met de producten van het merk werkt.

Wij willen iedereen de kans geven om mee te doen aan de wedstrijden

BaBylissPRO

Festival Challange 2023

Ben jij de 'festival updo hairstylist' van 2023? Tijdens The Hair X-perience gaan kappers live de strijd aan om het ultieme festival kapsel neer te zetten. Vul het aanmeldformulier in via de website en stuur je beste foto mee. Je hebt tot 15 mei om je in te schrijven. Een vakkundige jury zal de beste 20 kapsels selecteren die kans maken op de hoofdprijs van €1500,- aan kappers- en stylingproducten.

Ontmoet Juliette den Ouden

Juliette den Ouden is een international hair & make-up artist en Global Advocate voor Authentic Beauty Concept. Ze won onlangs de One Shot International Haircut of the Year-prijs met getextureerd haar en is uitgeroepen tot '‘’'Kapper van het Jaar’' tijdens de Coiffure Awards 2021. In de loop der jaren heeft ze nog veel meer prijzen en nominaties ontvangen in de haar- en beautyindustrie. Benieuwd naar wat Juliette precies gaat doen op The Hair X-perience? Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Superstore for Hair pakt groots uit

Superstore for Hair is dé partner voor elke professionele kapsalon. Van haarproducten tot educatie, je kunt voor alles bij ze terecht. Superstore for Hair zal onder andere aanwezig zijn met de volgende merken;

  • Elchim
  • Jaguar
  • Tondeo
  • Denman
  • Coyon
  • Selective
  • Superli
  • Mowan
  • Sensus

Benieuwd naar de andere merken/ leveranciers die aanwezig zijn? Bekijk de deelnemerslijst op de website.

De Hair X-perience is een geweldige kans voor kappers om hun vaardigheden en kennis te verbeteren, nieuwe producten te ontdekken en te netwerken met andere professionals in de kappersbranche. Of je nu een beginnende kapper bent of al jaren ervaring hebt, er is altijd iets nieuws te leren op deze beurs.

Ticket informatie

De kaartverkoop is van start gegaan! Via de webshop kun je nu tickets bestellen. De reguliere ticketprijs is €25,- en via een deelnemende exposant kun je een ticket bemachtigen voor €17,50. Ben jij student? Dan kun je voor €12,50 een bezoek komen brengen.