Home KIS Shaper en Gloss Pomade getest
Onze favorieten

KIS Shaper en Gloss Pomade getest

Twee potjes van KIS staat in mijn badkamer. Ze zien er leuk uit met die lipstickafdruk in het logo. Wat zijn het voor producten, wat beloven ze te doen en hoe is mijn ervaring?

KIS Shaper

KIS-shaper

Het eerste potje is Kis Shaper. Dit wordt beloofd: De KIS Shaper modelleer crème maakt het haar dikker en voller (volume). Met dit product geeft u het haar een licht flexibele versteviging en brengt u het haar makkelijker in model. De revolutionaire KIS formule herstelt het haar van binnenuit waardoor het ook nog eens een soft gloss effect geeft. De Shaper bevat een Uv-filter en is niet op dieren getest.

Mijn ervaring: De Shaper zit in een plastic pot met zwarte deksel. De substantie ruikt heel zoet en wat mij betreft erg weeïg en vies, naar vanille banaan maar dan chemischer. Ook qua uiterlijk ziet het er niet erg aantrekkelijk uit, de shaper heeft een gore gele kleur en een puddingachtige structuur. De shaper is wel gemakkelijk uit de pot te halen en te doseren.

Ik heb de shaper op droog en op nat haar uitgeprobeerd. Na gebruik op nat haar droogt de shaper hard op, bij het doorborstelen en stylen kreeg mijn haar meer volume maar zag er niet heel fris uit. Bij droog haar werd mijn haar wat plakkerig en was de shaper slecht te verdelen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen… op naar de GlossPomade

KIS Gloss Pomade

KIS-pommade

Wat belooft het: Kis GlossPomade is een ultra glanzende, finishing pomade voor een mooie, soepel vallende soft styling met natuurlijke amandelolie. Maakt onrustig en dof haar weer levendig. Geeft de ultieme soft styling en biedt een perfecte bescherming tegen splijten. Kiss Gloss Pomade geeft een glossy look in gestraight haar en een prachtige glans in elke styling. Maakt het haar controleerbaar en beter te modelleren. Ook deze pomade is niet op dieren getest.

Mijn ervaring: de pomade zit in een plastic pot met zwarte deksel. Deze pot is iets groter dan die van de shaper. De substantie ruikt ook heel zoet, ik ontdek de geur van perzik en amandel erin. Het heeft een perzikachtige kleur en de structuur en stevigheid van een lipgloss. De pomade is gemakkelijk uit de pot te halen, even in de hand wrijven en dan doseren.

Ook de pomade heb ik op droog en nat haar gebruikt. Bij nat haar is het slecht te zien hoeveel pomade je hebt gebruikt en moet je daarna wachten tot het droog is om het resultaat te zien. Op droog haar daarentegen is het goed te doseren en ben ik erg gecharmeerd van het glimmertje wat overblijft in mijn haar. Wel opletten dat er niet teveel pomade wordt gebruikt anders toont het te vet.

Kortom: de shaper gaat bij mij gelijk enkele reis kliko. De geur en substantie staan mij zo tegen dat het er niet toe doet of het product werkt. Over de pomade ben ik beter te spreken en ik ga ik zeker wat vaker gebruiken.

Charlotte testte ook de  KIS Haircare Pro dry shampoo