Home Getest: KIS Haircare Pro dry shampoo
Onze favorieten

Getest: KIS Haircare Pro dry shampoo

Laatst heb ik een supertof product mogen testen, wat deze warme maanden ontzettend goed van pas komt! Namelijk …. Droogshampoo, wie is daar nou geen fan van! Vooral in de hete zomermaanden is dit een van mijn favoriete haarproducten. Op vakantie, maar ook thuis, wordt je haar viezig of vettig van het warme weer of het zwemmen. Je wilt het liefst je haar niet te vaak wassen en om dit te voorkomen, is droogshampoo mijn beste vriend!

Gebruik

Allereerst het gebruik van het product. Ik gebruik het product zodra mijn haar wat vetter wordt, maar je kunt het net zo goed gebruiken om meer volume in je haar te krijgen! Verdeel je haar in secties en spray in iedere sectie een beetje droogshampoo.

Vaak breng ik het product aan in het midden en aan beide zijkanten, hoe meer secties, des te meer volume. Vervolgens kneed ik mijn haar waar ik het product heb gespoten, zodat het product het juiste resultaat heeft!

Verpakking & geur

De verpakking is ook een belangrijk punt, wat vaak vergeten wordt, maar dat is bij deze Pro Dry Shampoo zeker niet het geval! De fles is mintgroen, met ietwat donkergroene details. Zo is het groene kusje bij het merk KIS Haircare een leuk detail. De mintgroene kleur pas perfect bij het resultaat van het product, namelijk een frisse coupe! De geur is wat zoeter, maar nog steeds fris. Zelf vind ik het naar perzik ruiken, ontzettend lekker naar mijn mening!

Conclusie

Kortom, ben ik erg enthousiast over dit product! Droogshampoo is wat mij betreft een product wat iedereen in huis moet hebben. De verpakking, de heerlijke geur, maar vooral het resultaat zorg ervoor dat ik fan ben van dit product!