Home Keune care satin oil shampoo en conditioner voor gezond en glanzend haar
Onze favorieten

Keune care satin oil shampoo en conditioner voor gezond en glanzend haar

Keune is een merk wat voor de meeste van ons wel bekend klinkt. Ze bieden fijne en gevarieerde producten aan om je haar mee te verzorgen. Deze keer test ik de Keune Care Satin Oil shampoo en conditioner uit, speciaal ontwikkeld voor dof en droog haar. Mijn haar is meestal gelukkig niet zo droog, maar ik zeg nooit nee tegen het uitproberen van haarproducten!

 Keune-satin-oil-03

Het eerst wat ons natuurlijk aan zou moeten trekken aan dit product is de verpakking. Het is een mooie, simpele verpakking. Het heeft weinig ‘poespas’, gewoon een witte fles met een stijlvolle uitstraling. Het ziet er wel chique uit. De achterkant van de flessen vertelt mij dat deze shampoo en conditioner verrijkt zijn met essentiële mineralen, zoals baobab- en maracujaolie. Verder bevat het ook nog yangu-, monoï- en amandelolie. Na het ruiken ervan valt de amandelolie me dan ook gelijk op. Een fijne, subtiele geur.

Keune-satin-oil-02

 De shampoo en conditioner werken erg fijn. De shampoo maakt goed schoon en de conditioner laat een licht, zacht laagje achter. Het verzwaart het haar niet en de conditioner maakt niet vet. Daarnaast brengt het niet alleen het haar weer in balans, maar ook de hoofdhuid. Pluspunt! Mijn haar voelde zacht en gezond na gebruik en heeft een subtiele glans achtergelaten. Een erg fijn product, zeker voor herhaling vatbaar.

Cleo testte ook de Keune Blend Prep Spray