Home Bescherm je haar tegen de hitte met Keune Blend Prep Spray
Onze favorieten

Bescherm je haar tegen de hitte met Keune Blend Prep Spray

Al sinds de brugklas maak ik vaak gebruik van styling tools. Ik herinner me nog goed dat toen ik zo’n dertien, veertien jaar was, ik altijd wat slag in mijn haar had. For some reason was ik daar alles behalve gelukkig mee, dus elke ochtend stond ik vijftien minuten eerder op om mijn haar kaarsrecht te stijlen met mijn toen minuscule stijltang. Niet de allerbeste styling tool die ik ooit in mijn bezit heb gehad. Mijn schoolpasje heb ik nog steeds, en op de foto heb ik ontzettend veel slag in mijn haar. Haha!

 Keune-prep-01 (1)

Hoe dan ook, dit laat zien dat ik al heel wat jaren hitte gebruik om mijn haar te stijlen. Stijltangen, krultangen en föhns; ik heb ze allemaal, en gebruik ze ook wekelijks. In de brugklas dacht ik er niet bij na dat mijn haar vreselijk beschadigd zou raken, maar een paar jaar later kwam ik daar op de harde manier achter. Mijn prachtige, lange haar was zo droog als stro en élke haar op mijn hoofd had een gespleten uiteinde. Dramatisch. Vanaf dat moment besefte ik dat een goede prep spray of mousse cruciaal is.

Keune-prep-02

 

En daarom test ik nu met alle liefde de Blend Prep Spray van Keune uit! Een fijne fles van goede kwaliteit met 150 milliliter aan beschermende prep spray. Deze spray verlengt de duurzaamheid van je styling en beschermt je haar tegen hitte van styling tools. De gebruiksaanwijzing is om een goede hoeveelheid product in je haar te sprayen, dus dat is wat ik gelijk deed na het douchen. Hierna heb ik mijn volledige haar geföhnd. Natuurlijk kan ik niet met het blote oog zien of mijn haar echt niet beschadigd is, maar het voelt heel gezond. Wat ik wel heb opgemerkt is dat de puntjes wat droog aanvoelen, maar dit betekent waarschijnlijk dat ik volgende keer wat meer product aan de onderkant van mijn haar moet doen.

Verder ben ik erg tevreden over dit product. Het is makkelijk te gebruiken, maar let dus wel op dat je genoeg gebruikt en het goed over je hele haar verdeelt. Het heeft een super aangename geur en het belangrijkste van alles: het beschermt je haar tegen de hitte. Stijlen maar!