Home Kappersbeurs The Hair X-perience komt in september terug als vanouds!
Events & Awards

Kappersbeurs The Hair X-perience komt in september terug als vanouds!

The Hair X-perience gaat dit jaar weer door! Vanaf 26 juni zijn beurzen en evenementen in Nederland weer toegestaan. Met 100% van de bezoekerscapaciteit en zonder 1,5 meter afstand. Op 5 en 6 september zijn weer alle professionals uit de kappersbranche welkom op dit inspirerende event!

Uit recent onderzoek onder de bezoekers van The Hair X-perience gaf maar liefst 89% aan positief tegenover een bezoek aan de beurs te staan. Dit onderzoek vond nog plaats voor de bekendmaking dat beurzen weer zijn toegestaan vanaf eind juni, dus we verwachten dat de bereidheid ondertussen verder is toegenomen”, zegt Sterre Daans namens de organisatie.

89% beursbezoekers bereid The Hair X-perience in september weer te bezoeken

Kappersbeurs in Gorinchem

The Hair X-perience vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 5 en 6 september 2021.

Daans: “De goednieuwsberichten stapelen zich in razendsnel tempo op. Dat is fantastisch! Nu de overheid bekend heeft gemaakt dat evenementen met doorstroom zoals beurzen weer toegestaan zijn, zien we een positieve boost ontstaan. En het belangrijkste: beurzen mogen weer georganiseerd worden met 100% van de bezoekerscapaciteit en ook de 1,5 meter afstand kan worden losgelaten tijdens de beurs.

We zijn overal op voorbereid.

Sterre Daans

We zijn ontzettend blij met deze ontwikkelingen. Naast deze grote stap 4 van het openingsplan is er ook nog een laatste, vijfde stap. In deze stap wordt er gestopt met toegangsbewijzen. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer deze laatste stap wordt gezet en hoeverre we hier in september rekening mee moeten houden. We zijn overal op voorbereid.”

Vraag & antwoord op de website

Om exposanten en bezoekers zo goed mogelijk te informeren, staat er een FAQ op de website met de laatste ontwikkelingen. Hierin worden antwoorden gegeven op de meest gestelde vragen in deze verwarrende tijd.

Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl

ENKELE DAGEN NA HET PLAATSEN VAN DIT PERSBERICHT IS BESLOTEN DE BEURS NIET DOOR TE LATEN GAAN I.V.M. VELE ONDUIDELIJKHEDEN RONDOM HET CORONABELEID VOOR BEURZEN.