Home Ipek krijgt een beauty boost!
Hair solutions

Ipek krijgt een beauty boost!

Op vrouwendag nog wel, kreeg Ipek uit Amsterdam een make-over bij Schoonheidssalon Es Vedra in Amsterdam. Ipek was helemaal blij met haar behandeling en achteraf kregen wij dit lieve bericht van haar:

Geweldig dat er mensen bestaan als Esther van schoonheidssalon Es Vedra en Karin van de Beautybank, die het mogelijk maken dat mensen die een extra steuntje kunnen gebruiken ook eens verwend worden! Ik voel me als herboren en vol positieve moed na deze enorme verwennerij!! Dank jullie wel en liefs,

Schoonheidsspecialiste Esther over deze bijzondere make-over:

IMG_0852_2-221x300Op nationale vrouwendag, mocht ik mijn 1ste Beautybank klant een gezichtsbehandeling geven. Een hele sympathieke, sterke, dappere, zeer vergevingsgezinde en super positieve vrouw. Dat vond ik heel bijzonder na het horen van haar verhaal! Want zo heb je alles en zo heb je minder dan niets. Maar deze dame komt er wel.

Omdat mijn passie bij massage ligt volg ik regelmatig cursussen en opleidingen om mijn technieken uit te breiden en te verdiepen. Zo ben ik in April 2015 gestart met de opleiding “Massage bij kanker”. Mijn opleidingen heb ik niet alléén in Nederland gevolgd maar ook (soms ver) over de grens. Zo heb ik o.a. de Thaise massagetechnieken geleerd in Wat Pho, Bangkok en in 2014 heb ik 2 weken lang mogen werken voor- en met de beste masseur van Ibiza, Georges op Cala Jondal. Het is dan ook Ibiza, het eiland waar ik al 25 jaar lang graag kom, dat mij heeft geïnspireerd tot de naam Es Vedra. Es Vedra… de mystieke rots in de branding, liggend aan de westkust van Ibiza.

Over de BeautyBank

Als het leven tegenzit omdat je door omstandigheden weinig geld hebt, durf je soms minder. Erger nog: je voelt je soms minder. Toch is een beetje zelfvertrouwen en aandacht het enige wat nodig is voor de eerste stap naar verandering. Solliciteren op die nieuwe baan, eindelijk beginnen met sporten, durven daten óf iets anders. Met behulp van een professional team uit de beautybranche en donateurs helpt de BeautyBank mensen met weinig geld aan meer zelfvertrouwen: door een bezoek aan kapper, styliste, visagiste en/of schoonheidsspecialiste.