Home Internationale winnaars TrendVision Award 2016
Events & Awards

Internationale winnaars TrendVision Award 2016

Het Wella TrendVision spektakel, dat dit jaar gehouden werd in Barcelona is weer voorbij. Uit 45 landen dongen kappers mee naar de Creative Vision en de Color Vision award. Fantastisch om het enthousiasme en de passie te zien die vooraf gaat aan zo'n verkiezing. Net als voorgaande jaren was Patrick Cameron weer de presentator, die misschien nog wel enthousiaster was dan het publiek. Het was een hele happening en vooral de vlaggenparade was erg leuk, toen elk land onder luid gejoel van landgenoten in de zaal het podium opkwam. Het deed me denken aan de Olympische spelen!

itva-feest

Ook heel leuk om de verschillende looks uit diverse werelddelen te zien. Zo sober als de Scandinavische kapsels zijn, zo uitbundig zijn de Oost Europese kapsels en die uit Zuid Amerika doen dan weer eerder denken aan deelnemers van een miss-verkiezing. De jury beslist uiteindelijk wie de winnaars zijn en ook zijn er twee publieksprijzen. Die gingen dit jaar naar Roemenië en Puerto Rico.

itva-nederland

De Nederlandse finalisten Tirza Sas (rechtsonder) en Wouter van Maarseveen (linksonder) vielen helaas niet in de prijzen.

itva-platinum

Winnaars TrendVision 2016: Color Ierland (links) en Creative Italië (rechts)

Ik keek mijn ogen uit. De Platinum winnaars waren zeker wel de moeite waard, mijn favoriet uit Italië zat erbij. Een prachtig kunstzinnig en vooral heel origineel gestyled kapsel. Niet echt draagbaar, maar wel heel inspirerend. Een andere favoriet uit China heeft niet gewonnen. Ik heb foto's gemaakt van alle kapsels die me op een of andere manier aanspraken, kijken jullie mee?

itva-1 itva-2

itva-selfie

Selfie met een van mijn favorieten uit China