Home Holland Beauty Awards 2010
Events & Awards

Holland Beauty Awards 2010

Hmmm, dat bedoel ik nou! Tussen de parfums, huidverzorgingsproducten en make-up van Chanel, Dior, Fendi en Sisley, verschijnen daar ineens de drogistmerken voor haarproducten. Op zich niets mis mee, maar trek dan één lijn. Dan mis ik in dit rijtje ook de mascara van Rimmel, een parfum van Gloria Vanderbilt en een dagcrème van Olaz. Bij zo'n award had ik eigenlijk wel aandacht voor salonproducten verwacht, in dezelfde prijsklasse als de andere bekroonde producten. Komt dit nou echt omdat salonmerken niet in bladen adverteren? Je maakt mij namelijk niet wijs dat dit het beste haarproduct is dat L'Oréal te bieden heeft. Sanoma had de categorie 'haarverzorging' beter helemaal kunnen weglaten. Wat een belediging voor alle topproducten die op de markt zijn!
Enige lichtpuntje is dat de HBA het geweldige initiatief Hair Heroes (www.hairheroes.nl) terecht ondersteunt met een cheque van €1000. Dat dan weer wel.
Teleurstellend maar dat wil niet zeggen dat de winnende producten niet goed zijn. Ik heb ze toegevoegd op de website en hoop dat er reviews over worden geschreven. Ik ben benieuwd ...
De winnaars zijn:
John Frieda Root Awakening Strength Infusing Shampoo
Syoss Shine Boost Shampoo
L'Oréal Elvive Total Repair 5 Ontwarrende Spray