Home Hoe verzorg je droog en dof haar in een paar minuten?
Hair solutions

Hoe verzorg je droog en dof haar in een paar minuten?

Na de winter kan het haar droog en dof zijn geworden. De verwarming staat aan en we brengen de meeste tijd binnen door en dat is niet bevorderlijk voor het haar. En nu de lente weer in aantocht is, kan deze seizoenswisseling extra schadelijk zijn voor je haar. Wij gaan je vertellen hoe je jouw haar een boost kan geven voor de lente, zonder dat het je veel tijd kost!

SOLUTIONS voor gezond en glanzend haar in een handomdraai!

Wist je dat antioxodanten ook onmisbaar zijn voor gezond haar? Als je haar tijdens de wintermaanden dof en onhandelbaar is geworden, kun je dit probleem nu snel tegengaan met de nieuwe verzorgingsspray van Kevin Murphy.

Wat zijn de oorzaken van dof haar?

  1. Onvoldoende talg

Als de talgproductie op je hoofdhuid niet goed werkt, kan het haar droog en dof worden. Ieder talgkliertje bestaat uit een cel die vet opslaat. Wanneer de cel helemaal omgezet is in vet, sterft deze af en springt het talgkliertje open. Hierdoor blijft er een vettige laag talg over. Dit is een combinatie van vetzuren en celresten en zorgt voor gezond glanzend haar.

2. Seizoenswisselingen

Als je haar gewend is aan droogte en kou, kan de verandering naar zon en warmte ervoor zorgen dat je haar stugger en droger wordt. Dit is tijdelijk en zal na een tijdje weer verdwijnen. Tijdens deze periode is extra verzorging een aanrader.

3. Beschadigd haar

Dit kan komen doordat het haar te vaak gewassen wordt met verkeerde producten, wordt gekleurd of als je het haar met te hete tools in model brengt. Het haar kan gaan afbreken en gaat er dof uitzien.

Staying alive!

STAYING.ALIVE is leave-in verzorging die het haar niet verzwaart en bevat o.a. olijfblad en rozenbottel. Deze beschermen het haar en bevatten antioxidanten. De honing en klimop verzachten en geven het haar flexibiliteit. Bovendien hoef je deze spray niet uit te spoelen. Je wast het met je favoriete shampoo en conditioner, sprayt was STAYING.ALIVE in het haar en voilá; je haar heeft een heerlijke oppepper gekregen en voelt weer gezond en veerkrachtig aan.

Benefits

Alle voordelen van de STAYING.ALIVE:

  • Parabeenvrij
  • Rijk aan antioxidanten om het haar te beschermen
  • Honing sluit het haar
  • Gaat pluis tegen
  • Versterkt het haar
  • Geeft glans
  • Helende eigenschappen
  • Herstelt
  • Kleur veilig

Laat je haar dus weer shinen en gebruik na het wassen deze fijne leave-in spray. Dat kost je minder dan een minuut en je haar wordt bovendien beschermd bij het föhnen.