Home Hoe tover je textuur in je haar?
Hair solutions

Hoe tover je textuur in je haar?

Het is weer winter en door de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten, kan je haar wat slap worden. En dat willen we natuurlijk niet! Lees daarom snel verder hoe jij meer textuur kunt creëeren in je haar!

SOLUTIONS voor slap haar

Door de weersveranderingen kan het haar slap worden. Bovendien ervaren meer mensen stress in deze onzekere corona-periode en ook dat kan bijdragen aan slap haar.

Waardoor ontstaat slap haar?

Er zijn verschillende redenen waardoor je haar slap en futloos kan worden. We noemden het al: weersveranderingen maken je haar slapper. Maar ook stress, hormoonswisselingen en bepaalde medicatie kan je haar slapper maken.

Daarnaast is het goed te letten op je productgebruik. Als je je haar wast, zorg dan dat je de shampoo heel goed uitspoelt en ook de conditioner of het masker dat je eventueel erna gebruikt. Want je haar kan ook slap worden van productresten die achterblijven.

Ook is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt voor jouw haartype. Een te rijke conditioner of haarcrème kan het haar slapper maken. Vraag je kapper om advies en verander je shampoo en conditioner elk seizoen als dat nodig is. Je haar heeft tenslotte elk seizoen weer andere behoeftes.

En een snelle oplossing? Ja die is er ook, lees maar snel verder!

Om veel textuur in het haar te maken gebruik je de re:LOAD Grip Spray strong hold.

Jolanda Schenke ( Artistic Director Trinity)

Zo ga je slap haar tegen

Met de juiste stylingproducten kun je snel meer textuur en volume in het haar maken. De re:LOAD Grip Spray is een handige salt spray van Trinity, die het haar snel extra textuur geeft!

De spray geeft een sterke fixatie en een natuurlijk finish voor je kapsel. De Grip Spray geeft textuur, volume en een matte afwerking aan het haar. Bovendien wordt vettigheid verwijderd zonder residuen achter te laten op het haar. Bevat geen parabenen en sulfaten en is volledig dierproefvrij!

Zo gebruik je het!

Om veel textuur in het haar te maken gebruik je de Grip Spray strong hold en verdeel dit in nat haar. Daarna masseer je het product goed door zodat het ook bij de aanzet komt. Dit geeft stevigheid en volume. Föhn daarna het haar in het gewenste model en dankzij van de strong hold blijft het haar de hele dag stevig en volumineus zitten.

Wil je een wavy look creëren, gebruik dan de Grip Spray strong hold op nat haar en draai meerdere kleine twisters in het haar. Föhn de twisters vervolgens droog  en op deze manier krijg je een prachtig wavy eindresultaat met veel textuur door het gebruik van de Grip Spray strong hold.

BEKIJK OOK: De haartrends 2021 van re:LOAD