Home Hoe laat ik mijn haar stralen zonder het milieu te belasten?
Hair solutions

Hoe laat ik mijn haar stralen zonder het milieu te belasten?

Je wilt dat je haar optimaal verzorgd en gestyled is, maar je wilt daarmee niet het milieu belasten, hoe pak je dat aan? Gelukkig zijn er steeds meer duurzame producten op de markt, ook op het gebied van haarverzorging. Maar helaas is lang niet elk 'groen' product effectief en je wilt natuurlijk geen concessie doen aan kwaliteit!

SOLUTIONS voor bewuste haarverzorging

Een bad hair day is je ergste nachtmerrie, maar je hart klopt ook sneller voor het behoud van de planeet en iedereen die erop leeft. Wat je eigenlijk wilt, zijn haarproducten die zowel goed zijn voor het milieu als voor je haar ...

Waarom zou je compromissen sluiten?

Eco-vriendelijk zijn en tegelijkertijd geweldig haar creëren? Vaak moet je dan compromissen sluiten. KMS komt nu met de oplossing om hier voorgoed mee af te rekenen. Hierdoor kun je nu bewuste keuzes maken én uitstekende resultaten voor je haar behalen. Het geheim is de nieuwe en innovatieve CONSCIOUS STYLE lijn. Dit is een productlijn met milde haarproducten, ontwikkeld voor dagelijks gebruik en geformuleerd met een minimum aan (natuurlijke) ingrediënten. De producten leveren een hoge prestatie, maar hebben tegelijkertijd een minimale impact op de natuur . Ideaal voor normaal tot fijn haar en veilig voor gekleurd haar. Voor een gewichtloze hydratatie, verbeterde haartextuur en bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

De KMS Conscious lijn

 CONSCIOUS STYLE gaat over minder gebruiken om meer te bereiken. 

Conscious Style


Dit gaat over minder gebruiken om meer te bereiken. De producten bevatten uitgebalanceerde formules die bestaan uit pure en voornamelijk duurzame ingrediënten. Tot 98% is van natuurlijke oorsprong en tot 97% is biologisch afbreekbaar.

De producten bevatten duurzaam gewonnen en zorgvuldig geselecteerde ECOCERT ingrediënten, zoals: 

  • Moringazaadolie – van de moringaboom, ook bekend als de wonderboom en de meest voedzame plant op aarde. Deze rijke, gladmakende olie zit boordevol natuurlijke antioxidanten die helpen om het haar te hydrateren en tegelijkertijd het haar en de hoofdhuid te beschermen tegen milieuverontreinigende stoffen. 
  • Haverolie – bekend om zijn milde en verzachtende eigenschappen. Dit natuurlijke extract zit boordevol lipiden en vitaminen en helpt het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid te behouden door de lipiden te  vervangen die bij dagelijkse activiteiten verloren gaan. De hoofdhuid en het haar worden gehydrateerd en de natuurlijke glans en elasticiteit worden hersteld. 

CONSCIOUS STYLE producten bevatten NIET: sulfaten, siliconen, microplastics, minerale oliën, kleurstoffen/kunstmatige kleurstoffen en producten van dierlijke oorsprong. Alle geuren hebben een laag allergiepotentieel. 

De verpakkingen zijn gemaakt van PCR-materiaal (tot 53% recyclebaar, afkomstig van huishoudelijk afval). Zowel de shampoo als conditioner zijn tot 100% recyclebaar. Door het verbruik van nieuw plastic te reduceren en het gebruikte plastic te recyclen, wordt de CO2 uitstoot aanzienlijk verminderd. 

CONSCIOUS STYLE: 4 producten

  • EVERYDAY SHAMPOO: een milde shampoo voor dagelijks gebruik. 
  • EVERYDAY CONDITIONER: een milde en voedende conditioner die het haar ontwart. Tegelijkertijd verbetert het de handelbaarheid en elasticiteit.
  • STYLING PUTTY: een paste met een stevige consistentie voor alle haartypes en -lengtes. 
  • MULT-BENEFIT SPRAY: een hybride, flexibele styling/finishing spray.