Home Hoe krijg ik gezond haar?
Hair solutions

Hoe krijg ik gezond haar?

Gezond haar dat luchtig valt en een natuurlijke veerkracht heeft ... dat willen we allemaal wel! Maar helaas is de realiteit voor velen anders. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor het belang van een gezonde hoofdhuid, want de conditie van de hoofdhuid is essentieel voor een gezonde haardos.

SOLUTIONS voor gezond haar

Als je hoofdhuid niet schoon is of ongezond, zal je haar ook problemen tonen. De hoofdhuid is namelijk voorwaarde voor gezond haar!

Waardoor wordt je haar ongezond?

Uit een vervuilde of ongezonde hoofdhuid kan geen enkel gezond haar groeien. Zo simpel is het. Maar hoe zorg je nu voor een gezonde hoofdhuid?

Je hoofdhuid bevat haarzakjes, waaruit het haar groeit. De doorbloeding van je hoofdhuid is van belang en hij moet schoon zijn. Vervuiling komt o.a. door chemische producten, zoals haarverf en shampoo's en conditioners waar stofjes als siliconen in zitten. Deze verstoppen de haarzakjes.

Wat kun je eraan doen?

Als je haar niet meer veerkrachtig is, niet meer glanst en moeilijk in model te brengen is, heb je grote kans dat je hoofdhuid ongezond is en een detox goed kan gebruiken!

Haar veroudert en verzwakt sneller door stress, vervuiling en oxidatie. De haarzakjes op de hoofdhuid zijn direct verbonden met de bloedvaten en het zenuwenstelsel. Eigenlijk is de hoofdhuid de enige plek (naast je ruggengraat) waar stamcellen zitten. Metalen, giftige stoffen en vervuiling op de hoofdhuid, zullen een direct effect hebben op de gezondheid van het haar.

Om die redenen is een regelmatige detox van de hoofdhuid zo belangrijk!

De White Rhythm detox kuur van Terre de Couleur wordt aangeraden voor het onderhoud van een gezonde hoofdhuid.

Founders Terre de Couleur

Je moet deze treatment 2x per weer uitvoeren voor het beste resultaat. Als je verbetering merkt, kun je deze behandeling 1x per maand blijven gebruiken om de hoofdhuid in balans te houden.

Terre de Couleur Kleur wit set

Dit behandelingsduo heeft een PH-waarde waardoor het efficiënt gifstoffen uit haar en hoofdhuid kan verwijderen. Het masker bevat geen essentiële oliën of allergenen en wordt aanbevolen voor gebruik door iedereen die een medische behandeling, zwangerschap, allergie, enz. ondergaat. Ideaal voor het voorbereiden van haar en hoofdhuid op plantaardige haarkleur.

Er zijn nog meer behandelingen van Terre de Couleur, kijk hieronder welke kleuren er verder zijn. Elke haarbehoefte heeft een eigen kleur.