Home Hoe geef je futloos haar volume?
Hair solutions

Hoe geef je futloos haar volume?

De herfst is begonnen en de verwarming staat weer aan. Vooral in deze periode kan je haar snel wat ingezakt en futloos worden. Maar gelukkig zijn er hele specifieke oplossingen voor en kan ook jij straks met een volle bos haar weer shinen. Lees snel verder hoe!

SOLUTIONS voor plat en futloos haar

Als je ouder wordt of medicijnen gebruikt, kun je te kampen krijgen met futloos haar. Ook veranderende weersomstandigheden en droge lucht (bv. door de verwarming in huis) kunnen zorgen voor slap haar.

Daarnaast moet je uitkijken voor (te) hete föhns en anders stylers. Voor volume in je haar heb je gezonde lokken nodig met veerkracht.

Laat in ieder geval de dode haarpunten knippen bij de kapper. En ga vervolgens aan de slag met de juiste haarverzorgingsproducten!

Haar met volume & veerkracht

Selective Professional heeft een mooie range ontwikkeld voor meer volume in je haar.

Er is een shampoo met een verdikkende en herstellende werking. Ook is er een handige spray met filler-effect, die het haar dikker zal laten lijken. Daarnaast is er een professionele kuur, die het haar meer volume geeft van binnenuit.

Ideaal voor het voller maken, versterken en revitaliseren van het haar.

Ritueel voor voller haar

Deze 4 stappen geven jouw futloze lokken een onmiddelijke boost:

STAP 1 - REINIGEN

Was het haar met de Refill Shampoo om alle onzuiverheden te verwijderen. Spoel het haar uit en was het vervolgens nogmaals om het haar meer volume te geven. Goed inmasseren en lekker laten schuimen, spoel vervolgens heel goed uit.

STAP 2 - BEHANDELEN

Meng de treatments Refill 1 + 2 tot een zachte crème en breng dit met een zachte kwast aan op het haar.

STAP 3 - VERDICHTEN

Laat dit 10 minuten inwerken. Dit is een salonbehandeling, die je het beste bij je Selective Professional kapper kunt laten doen. Heel goed uitspoelen.

STAP 4 - VOLUME GEVEN

Gebruik tenslotte de Refill Instant Spray Densifyer door het gelijkmatig over het haar te sprayen en de substantie goed in je haar te masseren. Na 30 seconden goed uitspoelen en daarna je haar naar wens stylen.

De zachtheid van lijnzaad en de infusie van hennep en rijst zorgen voor een enorme transformatie van het haar! Het evenwicht wordt hersteld en de haarstuctuur krijgt nieuw leven. Een volle bos met volume is het resultaat!