Home Hoe ben ik lief voor mijn haar én het milieu?
Hair solutions

Hoe ben ik lief voor mijn haar én het milieu?

Klimaatveranderingen raakt ons allemaal en natuurlijk wil je wel jouw steentje bijdragen door duurzame haarproducten te gebruiken. Maar je houdt ook van je haar en wilt alleen het allerbeste voor je lokken, ken je dat dilemma?

SOLUTIONS voor duurzame haarverzorging

Daarom komt Bonacure Clean Performance van Schwarzkopf Professional met de perfecte oplossing voor liefhebbers van haar én deze planeet! Deze nieuwe lijn wil zowel kappers als consumenten vertrouwen inboezemen met deze pijlers: Advanced Technology, Clean Formules en Sustainable Packaging. Het nieuwe vegan care complex bevat het plantaardige alternatief voor de klassieke niet-vegan gehydrolyseerde Keratine dat de haarschubben sluit en glad maakt.

Wat zijn de 3 pijlers?

  1. Advanced Technology 

Het nieuwe Vegan Care Complex: Vegan Keratine en Cell Equalizer technologieën, samen met huidverzorgende-actives, garanderen gezonde en mooie resultaten voor alle haartypes. 

2. Clean Formules 

Nieuwe 100% vegan professionele formules, vrij van sulfaten (Sodium Lauryl Sulfaat & Sodium Laureth Sulfaat), siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en kunstmatige kleurstoffen. De nieuwe unieke Fast-Rinse technologie in de conditioners zorgt dat er 50% minder water nodig is om het product uit te spoelen!

3. Sustainable Packaging 

De hoogwaardige nieuwe verpakking is volledig recyclebaar en gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic.

 Wij veranderen professionele haarverzorging voorgoed. We omarmen clean beauty en hoogwaardige producten die vrij zijn van compromissen en vol belofte. Wij werken met geavanceerde veganistische technologie om formules te creëren die vol zijn van wat goed is en vrij van wat niet goed is. We gebruiken duurzame verpakkingen en ingrediënten die je vertrouwt. Geen sulfaten, siliconen of parabenen die je niet vertrouwt. 


Bonacure Clean Performance Manifesto 

De Bonacure Clean Performance  lijn

Bonacure Clean Performance
  • Repair Rescue voor beschadigd haar met Arginine om onmiddellijk 3 jaar aan beschadiging te herstellen in slechts één toepassing 
  • Moisture Kick voor normaal tot droog haar met Glycerol om het haar tot 48 uur lang gehydrateerd te laten aanvoelen 
  • Color Freeze voor gekleurd haar met pH 4.5 om de haarstructuur opnieuw in evenwicht te brengen tot een optimaal pH-niveau en de haarkleur te beschermen met bijna geen vervaging 
  • Volume Boost voor fijn haar met Creatine zorgt voor meer volume met tot 48 uur lang een voller haargevoel 
  • Time Restore voor matuur en breekbaar haar met Q10+ om het haar te helpen beschermen tegen de zichtbare tekenen van veroudering en onmiddellijk zachtheid en glans te creëren 
  • Clean Balance voor alle haartypes met Tocoferol om productresten te verwijderen en het haar te beschermen tegen vervuiling 
  • Frizz Away voor stug, weerbarstig en pluizig haar met Babassu-olie voor een tot 72 uur durend anti-kroes effect voor alle haartypes. 

Nóg duurzamer in de toekomst

Daarnaast kiest Henkel ervoor om stappen te maken en telkens te verbeteren; het doel voor 2025 is dat alle Bonacure productiefabrieken minimaal 50% groene energie gebruiken. Wow, daar worden wij blij van!