Home Getest: Chromalya Mousse Volume
Onze favorieten

Getest: Chromalya Mousse Volume

De eindeloze zoektocht naar een product dat makkelijk voor volume zorgt in haar, wie is daar niet bekend mee? Vooral nu het weer van mutsen er weer aan komt, is wel weer nodig om daarna wat volume in je haar terug te brengen. Maar welk volumeproduct past daar het beste bij?

De Chromalya Mousse Volume Styling Foam

Het product valt onder de styling foams. Het kan gebruikt worden om volume toe te voegen aan je natuurlijke haar of je haar net even in het juiste model te kneden.

Drie maanden geleden heb ik mijn haar afgeschoren, waardoor het momenteel nog vrij kort is. Maar wat extra volume is altijd welkom, vooral omdat ik nogal steil haar heb. Hieronder kun je precies lezen hoe ik het beste resultaat kreeg!

Gebruik

Het product kan het beste op handdoekdroog haar aangebracht worden. Om ervoor te zorgen dat het product ook bij de haarwortels kan komen, is het handig om dit te doen door tegen de groeirichting in te kneden.

Het product zorgt voor een ‘vochtig haar effect’ en het is de bedoeling het product te laten drogen. Dit kan door het natuurlijk op te laten drogen of door je haar (al knedend) te föhnen.

Dit laatste zorgt ervoor dat je je haar echt heel precies kan vormen, zonder het vettige effect wat gel vaak geeft.

Geur & substantie

De foam is vegan, cruelty free en organisch geproduceerd. Het ruikt zacht en lekker fris. Er zit Aloe Vera in en dar ruik je en dat voel je!

Daarnaast is er ook een aangenaam gevoel tijdens het aanbrengen. Het is niet heel plakkerig en heeft een lage dichtheid. Naar mijn mening is dit enorm fijn, want ik heb vaak het idee dat je met dikkere producten meer het product in het haar ziet in plaats van juist dat natuurlijke (luchtige) volume.

Conclusie

In kort, het product is enorm makkelijk aan te brengen en zorgt voor een natuurlijk ogend volume. Daarnaast is het een enorme plus dat het vegan, cruelty free en een organisch geproduceerd product is.

Ik ben hartstikke tevreden met het resultaat en zal de komende tijd enorm veel gebruik maken van deze Chromalya Mousse Volume Styling Foam!