Chromalya

Chromalya is een bijzonder merk. Alle producten bestaan namelijk voor minstens 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Denk hierbij aan ingrediënten zoals jojoba olie, aloë vera, betaine, glycerine en pepermunt. Een groot deel van deze natuurlijke ingrediënten zijn bovendien van biologische oorsprong. Een betere keuze voor je huid, haar en het milieu kun je dus haast niet maken.

Betere wereld

Naast dat je met de producten van Chromalya bijdraagt aan een betere wereld, verzorg je je haar er optimaal mee. Zo breng je je krullen in model, blijft je haar de hele dag zijdezacht en voed je je haar tot in de vezels. Alles natuurlijk zonder je haar te verzwaren, uit te drogen of een vettige glans te geven.

Haarproblemen

Voor specifieke haarproblemen kunnen we bovendien de detox klei aanraden. Deze zijn gericht op drie verschillende problemen: namelijk droog haar, roos en vet haar. Naast dat de detox klei je hier van hoofdhuidproblemen af helpt, raden we de klei ook aan als onderhoudsbehandeling of kuurtje. Tot slot kan de klei worden gebruikt voorafgaand aan een plantaardige kleuring