Home Ga jij 2 oktober naar de  Nederlandse Haarmodelijn? 
Events & Awards

Ga jij 2 oktober naar de  Nederlandse Haarmodelijn? 

 De Nederlandse Haarmodelijn Najaar-Winter 2023 is een unieke theatershow vol innovatieve technieken en trendy looks. Zet 2 oktober alvast in je agenda, want dit belooft een leerzame en inspirerende  ervaring te worden! 

 De Haarmodelijn presenteert dit najaar een adembenemende show waarin vaktechniek, trends en hairfashion samenkomen op het hoogste niveau. Bereid je voor op een waar visueel spektakel, waar verschillende trends, stijlen en technieken moeiteloos samensmelten en je zintuigen prikkelen. 

Het goed te bereiken Orpheus theater in Apeldoorn vormt dit keer het decor voor deze bruisende show, die tweemaal op 2 oktober te bewonderen is: om 14.00 uur en om 19.30 uur. Voor slechts € 59,- inclusief een welkomstconsumptie, kun je deel uitmaken van deze onvergetelijke belevenis. 

Look & Learn on de regio

Naast de inspirerende vaktechnische show-case zijn er dit najaar ook weer verschillende leerzame Look & Learn sessies in de regio. In een intieme setting laten de Haarmodelijn-topkappers je kennismaken met de nieuwste technieken en worden de verschillende kapsels volledig uitgewerkt. Daarbij is er volop de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Mis deze unieke kans niet om jezelf te laten inspireren en te leren van de besten in het vak. Kies uit 3 data en locaties voor de Look & Learn sessies: 

  • 9 oktober Zwolle 
  • 23 oktober Venlo 
  • 30 oktober Amersfoort 

Wees er snel bij en boek nu je tickets voor de spectaculaire show en/of de leerzame Look & Learn sessies: www.haarmodelijn.nl