Home Femke's haar
Hair solutions

Femke's haar

Femke (32) is de oprichter van www.verhuisdieren.nl. Dit is een website waarbij huisdieren die een nieuw baasje zoeken worden gematcht aan een baasje dat echt bij hun past. Net als bij een datingsite.
Passie voor …? Mijn man, mijn pony (die net zo oud is als ik), mijn honden en poezen en het welzijn van alle dieren. Daarom heb ik ook verhuisdieren opgericht.
Hoe omschrijf je jouw stijl? Fusion, beetje een mix van gipsy en vrouwelijk.
Stijlicoon? Heb ik niet. Ik bepaal liever zelf wat ik mooi vind.
Wat is je haartype? Steil en fijn maar het is wel heel gewillig. Ik kan er (bijna) alles mee doen.
Verf je je haar? Ja
Originele haarkleur? Asblond
Heb je haarproblemen? Mijn haar wordt snel futloos. Maar als ik het dan weer was met een goede shampoo, zit er weer wat leven in.
Favo haarproduct? Davines NOUNOU Pak Hier ben ik helemaal verslaafd aan. Ik vind Davines over het algemeen toch de fijnste producten voor je haar hebben. Mijn kapper gebruikt het ook.
Wat wil je max voor een product betalen? Als de prijs/kwaliteit verhouding maar goed is, dan maakt het me niet zoveel uit.
Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan je haar? Als ik die dag mijn haar was, ben ik er ongeveer 25 minuten mee bezig. Anders maar 10 minuten.
Hoe vaak was je je haar? Om de dag
Vertel eens iets over jouw haarritueel Ik begin met wassen en gebruik erna altijd een masker. Dat laat ik lekker lang intrekken. Als ik tijd heb, doe ik er zelfs aluminiumfolie omheen en laat ik het een uur intrekken. Na het uitspoelen gebruik ik altijd een leave-in product. Daarna föhn ik het in model.
Trouw aan je kapper? Heel trouw, ik ga al heel lang naar dezelfde kapper.
Hoe vaak ga je naar de kapper? Elke 2 maanden.
Wat besteed je ongeveer per bezoek? Tussen de € 80,- en € 90,- met verven erbij.
Hoe belangrijk is je haar? Wel belangrijk. Je haar bepaalt voor een groot deel je uiterlijk. Ik vind het ook heel belangrijk dat mijn haar er verzorgd uitziet.
Grootste haardrama ooit? Toen ik 16 was heb ik mijn haar met natuurlijke klei laten blonderen. Ik kwam toen zo’n beetje lichtgevend de kapsalon uit! Daarna heb ik mijn haar weken bedekt met sjaaltjes en haarbanden. Uiteindelijk heeft de kapper waar ik nu nog steeds kom het opgelost.
In de rubriek Mijn Haar worden vrouwen en mannen geïnterviewd over hun haar. Je kunt lezen over hun haarzorgen en –rituelen en wie hun inspireert. Wil je ook in deze rubriek staan? Geef je dan op door een mail te sturen naar info@wiewathaar.nl.