Home Exclusieve producten voor elke kapsalon
PRO NIEUWS

Exclusieve producten voor elke kapsalon

Hoe leuk is dat? Je laat je haar knippen en kleuren bij jouw favoriete kapper en neemt een shampoo mee naar huis met de naam van jouw kapper op de fles! Een shampoo die de expert van jouw haar, je kapper, helemaal zelf heeft uitgekozen en ontwikkeld. Exclusiever kan bijna niet! Helaas is een eigen lijn voor de meeste salons niet weggelegd. Te duur en te hoge minimum aantallen. Bovendien is het wel zo fijn als de producten uit Nederland komen, dat is beter voor het milieu (minder transport) en zo weet je zeker dat de kwaliteitseisen heel hoog zijn.

bottlex-01

Maar dit kan wel!

bottlex-03

Het Nederlandse bedrijf Bottlex maakt het wel mogelijk voor kappers om een eigen lijn te starten met kleine aantallen. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en de verpakking wordt samen met de kapper ontworpen zodat de producten heel herkenbaar zijn en ook qua uitstraling passen bij de salon. Er zijn een care, styling en mannenlijn, en wellness producten voor thuis zoals kaarsen en skincare. Bovendien is er ook een organic lijn, dus iedere salon kan precies die producten kiezen die bij hun concept past!

bottlex-02

De producten worden ontwikkeld in eigen lab

Bottlex is specialist om een idee te vertalen naar een functioneel cosmetisch product! Nadat helemaal in kaart is gebracht wat de kapper wil, wordt gestart met een mini batch in het laboratorium. Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande producten met een twist is wat Bottlex doet in het lab, er wordt nauw overlegd met de kapper en waar nodig zal het product worden geoptimaliseerd.

bottlex-04

De logo's worden voor iedere salon apart ontworpen in overleg

Dus ben je kapper en/of schoonheidsspecialist en lijkt een eigen lijn je wel wat? Wij mogen een speciale korting weggeven:

Interesse in speciale acties? CODE: WIEWATHAAR informatie via info@byfarious.nl