Home Even voorstellen: het testpanel van de WieWatHaar Awards!
Events & Awards

Even voorstellen: het testpanel van de WieWatHaar Awards!

Van jong tot ouder, mannen & vrouwen, dun, dik en krullend haar met gevoelige huidjes of juist een vette huid ... ons testpanel is zo divers als de wereld om ons heen en telt maar liefst 19 personen!

De inschrijvingen voor de WieWatHaar Awards 2023 sluiten bijna op 24 april en de producten stromen binnen voor onze testers. Ben je benieuwd wie dat zijn? Kijk dan snel hier op de speciale pagina voor deze awards:

De WieWatHaar Awards zijn dit jaar vernieuwd! Om elke inzending de aandacht te geven, die het verdiend is besloten om voortaan met een zeer gevarieerd testpanel te werken. Dit zijn mannen en vrouwen van alle leeftijdsgroepen met diverse haar- en huidtypes en -kleuren. Zo kan elk product getest worden door een passende tester. Er zal getest worden op verpakking, geur, gebruik en resultaat. Het eindoordeel kan variëren van 1 tot 5 sterren.

De winnaars zullen in september worden bekendgemaakt en uitgebreide media exposure krijgen op WieWatHaar.nl. Bovendien zullen alle testresultaten weergegeven worden in de nieuwe speciale digitale WieWatHaar Awards 2023 special!