Home Editorial 12
Actueel

Editorial 12

Het is alweer de laatste maand van het jaar en ons thema is - voor velen waarschijnlijk broodnodig - Relax! Want wat was het een bizar jaar met veel onzekerheden, angsten en ook frustraties. Ineens zaten we allemaal thuis en nog is het einde daarvan niet helemaal in zicht. En wat doe je dan als je niets aan de situatie kunt veranderen? Juist, je eigen houding aanpakken, je proberen te ontspannen en het leven te nemen zoals het is. Dat is moeilijk, vooral als er zorgen zijn over de toekomst en relaxen het laatste is waar je dan aan kunt denken. Maar met de juiste mindset kan het wel. Deze maand starten wij onze nieuwe rubriek 'InnerMind Stories' met een bijzondere vrouw Gaby Damen. Deze kapster heeft alle redenen om bij de pakker neer te zitten, maar straalt ondanks alles alleen maar positiviteit uit. Laat je door haar inspireren, want als zelfs zij kan zeggen: 'het kan altijd nóg slechter', dan zouden de meesten van ons hun zegeningen moeten tellen!

Gun jezelf rust en zorg dat je agenda af en toe lekker leeg is.

In ons themaverhaal gaan we je vertellen hoe je rust brengt in je hoofd en je mind.

Deze maand met ...

Deze maand kun je o.a. interviews met de oprichters van People 4 Beverley Bracken en Jeanette Fransz lezen. Ook spreken we Wolfgang Peppmeier over zijn nieuwe boek dat zal gaan over deze coronaperiode. We nemen een kijkje in de roze 'ladies only' salon van Sabrina Pintus. Ook hebben we weer veel trend collecties en party make-up tips van onze beauty expert Mickey Jooren.

Laten we proberen om net zoals Gaby Damen het glas halfvol te zien en lukt dat niet meer, pak dan een kleiner glaasje! Liefs, Marit X

Meer lezen

Meer thema's en artikelen? Check onze HAAR | MANNEN | HUID & BEAUTY| en INNERBEAUTY online magazines!

Lees ook Editorial 11 over Beauty forecast. WieWatHaar is hét inspiratieplatform voor hair- & beauty professionals & beauty lovers. Een interactief platform dat een brug slaat tussen de hair-& beautybranche en de consument. Met elke maand verschillende thema's en experts die je op de hoogte houden van actuele zaken. Suggesties zijn welkom, want jouw mening telt!