Home Editorial 11
Actueel

Editorial 11

Deze maand is ons thema Beauty forecast  - wat worden de trends en hoe gaan we daarop inspelen? Dit jaar verloopt anders dan wie dan ook had kunnen denken. We huiveren voor de 2e corona golf en soms zijn de meningen over de maatregelen enorm verdeeld. Alle shows zijn afgezegd en ook de trendcollecties zijn anders dit jaar. Want zonder feestjes om je voor op te doffen en restaurants om heen te gaan en gezien te worden, is ons kringetje heel wat kleiner geworden. We werken thuis en verplaatsen ons nog nauwelijks.

Waarom zou je je nu nog druk maken om de laatste trends?

Toch is het juist in deze tijd heel belangrijk om aandacht aan jezelf en je look te besteden. Want waarom zou je je alleen voor anderen mooi maken? Doe het eens voor jezelf! Want een spiegelbeeld met een vrolijk gezicht, omlijst door een prachtig kapsel is toch een van de mooiste cadeau's die je jezelf kunt geven? Vraag je kapper eens om die haarkleur, die je eigenlijk altijd al hebt gewild. Zo steun je ondernemers die het toch al moeilijk hebben én gun je jezelf een heerlijk verwenmoment. Júíst nu!

Deze maand met ...

Deze maand kun je o.a. interviews met topstylist Mark van Westerop en directeur van het Nederlandse merk hannah, Monica van Ee lezen. We nemen een kijkje in de vernieuwde salon van Fred van Lavieren in Tiel. Ook hebben we weer veel trendcollecties (jawel!), waaronder ook een van eigen bodem van kapper William Drenthen.

Laten we, om met de woorden van Mark van Westerop te spreken: "... blijven kijken naar wat wel kan in plaats van je alleen maar te focussen op wat niet kan." Liefs, Marit X

Meer lezen

Meer thema's en artikelen? Check onze HAAR | MANNEN | HUID & BEAUTY| en INNERBEAUTY Insights!

Lees ook Editorial 10 over Colourful you!. In december gaan we het hebben over Relax! WieWatHaar is hét inspiratieplatform voor hair- & beauty professionals & beauty lovers. Een interactief platform dat een brug slaat tussen de hair-& beautybranche en de consument. Met elke maand verschillende thema's en experts die je op de hoogte houden van actuele zaken. Suggesties zijn welkom, want jouw mening telt!