Home Editorial 09
Actueel

Editorial 09

Deze maand is ons thema Diversiteit. Een hot topic en terecht. Want te lang is de beautybranche gedomineerd geweest door een eenzijdig beeld van dun, jong en blank. Vrouwen waren sexy en mannen stoer. Maar door ons daarop blind te staren, sluiten we wel  > 90% van de mensen uit en missen we daarbij zoveel moois en leuks alleen maar omdat het net buiten die kadertjes valt! Want iedereen is waardevol en mooi en dat principe wordt gelukkig ook steeds meer omarmd door het modebeeld. We hoeven niet op een ander te lijken of aan allerlei regels te voldoen. We zijn goed zoals we zijn. Diversiteit maakt de wereld alleen maar interessanter, kleurrijker en liefdevoller!

We vroegen onze experts Judith de Ridder, Lucien Beijerinck en Karin Edwards naar hun visie op dit thema. Verder spraken we met Fashion Activiste Janet Deul over de vorderingen die gemaakt zijn en waarom er nog steeds veel werk aan de winkel is. Barbier Jean Pierre Doran kon in zijn woonplaats Emmen niet naar de kapper met zijn haartype en daarom besloot deze econoom in spé om zelf maar een barbershop te starten voor alle haarsoorten. Ook zijn verhaal kunnen jullie deze maand lezen.

Verder vertelt Sonya Bloemhard over haar salon en deelt Müfide Halaceli haar nieuwe collectie

De vakantie is misschien weer voorbij en de dagen worden alweer wat korter, maar wij bieden je deze maand wel voldoende stof tot nadenken, inspiratie & leesplezier - stay tuned! Liefs, Marit X

Meer thema's en artikelen? Check onze HAAR | MANNEN |HUID & BEAUTY| en INNERBEAUTY Insights!

Lees ook Editorial 8 over Lifestyle of over ons thema Festival looks. In oktober gaan we het hebben over Colorfull you - november Beauty Forecast en in december gaan we het hebben over Relax! WieWatHaar is hét inspiratieplatform voor hair- & beauty professionals & beauty lovers. Een interactief platform dat een brug slaat tussen de hair-& beautybranche en de consument. Met elke maand verschillende thema's en experts die je op de hoogte houden van actuele zaken. Suggesties zijn welkom, want jouw mening telt!