Home Editorial 08
Actueel

Editorial 08

Deze maand is ons thema Lifestyle. Of in gewoon Nederlands: levensstijl, je eigen unieke manier van leven. Want jouw persoonlijke levensstijl is een verlengde van je imago en komt tot uiting in het totaalplaatje van je uitstraling; kleding, kapsel, make-up, maar ook het interieur, welke reizen je graag maakt, of juist niet. Ben je een city girl of een plattelandsmeisje? Houd je van uitgesproken kleur of kies je liever voor neutrals? Als je weet wie je bent en waar je voor staat, zul je merken dat het steeds makkelijker wordt om keuzes te maken. In ons themaverhaal delen we tips hoe je jouw eigen, unieke stijl bepaalt.

Ook deze maand: topkapster Francis Schoembges verklapt haar tips voor Instagram, we nemen een kijkje in de vernieuwde, unieke salon van Eduard Meijerink en onze expert Kimm Koffijberg vertelt waarom jij je als klant prettig moet voelen bij wie je in de stoel zit.

InnerBeauty Expert Daan Kneppers is aan het woord over de maatschappelijke rol die kappers kunnen spelen. En onze expert Lucien Beijerinck benadrukt waarom aandacht voor je haar geen overbodige luxe is, want zegt hij: “Je haar is de kroon die je altijd draagt”. Haarstyliste en make-up artist Juliette den Ouden voegt daar aan toe: "Niemand hoeft perfect te zijn", en met die stellingen ben ik het helemaal eens!

Enjoy! Genoeg inspiratie, kijk- en leesplezier voor je staycation/vakantie of gewoon even tussendoor. Liefs, Marit X

Meer thema's en artikelen? Check onze HAAR | MANNEN |HUID & BEAUTY| en INNERBEAUTY Insights!