Home Dutch Olaplex Awards 2019
Events & Awards

Dutch Olaplex Awards 2019

Binnenkort is het weer zover; dan worden de Nederlandse kappers beoordeeld op hun social media skills en dit jaar zit WieWatHaar ook in de jury! Wat houdt deze wedstrijd precies in?

Alle salons die Olaplex gebruiken (de salon moet klant zijn van de officiële distributeur New Flag en daar actief de Olaplex producten bestellen) mogen gratis meedoen. Vanaf vandaag gaat de wedstrijd van start!

Wat moet de salon doen?

Voor donderdag 31 Oktober 00.00 uur moeten salons foto's uit 2019 inzenden van hun social accounts. Uit de post moet duidelijk te herleiden zijn door welke salon de foto gemaakt is. Bij voorkeur moet de post afkomstig zijn van het Instagram account van de salon. De eerst zichtbare foto moet een tweeluik zijn van een before & after en in de post moet worden omschreven hoe tot dit resultaat is gekomen.

Er 4 verschillende categorieën:

  1. Best Blond
  2. Best Healthy Hair
  3. Best Transformation
  4. Best Trend Color

De salon doet automatisch mee door een foto op Instagram te uploaden en het de volgende hashtags te geven: #olaplex #olaplexnederland #dutcholaplexawards2019 en vervolgens een keuze uit de volgende categorien; #bestblonde2019 of #besthealthyhair2019 of #besttransformation2019 of #besttrendcolor2019

Op 8 November zullen per categorie 5 genomineerden bekend worden gemaakt door een onafhankelijke jury en op 7 december is de uitreiking die tijdens het NF eindejaarsfeest zal worden gehouden. Kijk hier voor meer informatie: shop.new-flag.nl/nl/olaplex-nl-only/dutch-olaplex-awards-2019