Home Dit kun je allemaal zien tijdens de WE Create online haarshow!
Events & Awards

Dit kun je allemaal zien tijdens de WE Create online haarshow!

Zet 18 september in je agenda, want kun je The Hairshow of the Year 'WE Create' gratis meemaken! Een show boordevol inspiratie, die je als kapper zeker niet mag missen! Wat kun je allemaal tijdens deze show verwachten? Lees snel verder!

Er zijn op 18 september twee momenten, waarop je dit spektakel kunt bekijken: om 13:00 en om 19:00.

Het programma

Allereerst spreekt de CEO van Wella Company, Annie Young-Scrivner. Daarna zijn er de highlights van de New York Fashion Week te zien en wordt er gewerkt met de nieuwste Koleston kleuringen door een internationaal scala van talentvolle haarstylisten. Hieronder zullen we een aantal van deze toppers uitlichten.

De haarstylisten

Robert Eaton

Robert Eaton is Creative Director van de Russell Eaton salons in Leeds en Barnsley en komt uit een bekende kappersfamilie in Engeland. Hij werd zowel in 2019 als in 2021 British Hairdresser of the Year.

Briana Cisneros is een bekende haarstyliste, die heeft gewerkt voor o.a. MTV en bladen als VOGUE, Glamour, People, US Weekly and Life & Style. Daarnaast is ze een bekende educator, die eigen trainingsprogramma's voor kappers heeft ontwikkeld.

Briana Cisnero
Patricia Nikole

Patricia Nikole is een succesvolle Amerikaanse haarstyliste, die in de prijzen is gevallen als '2019 Modern Salon Top 100 Stylist', 'HairPaint Shot of the Year' in 2015 (behinthechair.com OneShot Awards by Guy Tang). Ze heft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en als je gaat kijken op @paintedhair, begrijp je wel waarom!

Dereq Clark is een haarstylist, die zijn sporen heeft verdiend na zijn training bij Vidal Sassoon. Hij heeft o.a. gewerkt voor Beauty Launchpad Magazine, TNT Network en NBC.

Dereq Clark
Romeu Felipe

Romeu Felipe komt uit Brazilië en begon ooit als educator bij Wella Company. Nu 20 jaar later won hij de titel 'Brazilian colorist of the year' in 2015 en 2016 en kan hij vele influencers tot zijn klanten rekenen. Daarnaast heeft hij een succesvolle salon in São Paulo.

James Earneshaw is Creative Director voor Wella Professionals en daarnaast een veelgevraagd haarstylist voor show (zoals de London Fashion Week) en magazines.

James Earneshaw

Gratis registreren

Dus laat je inspireren door deze iconen uit de branche en schrijf je vandaag nog gratis in!

Registratie voor dit online evenement is geheel gratis en je kunt je nu al aanmelden. Ga voor registratie naar: www.events.wella.com/wecreate