Home De virtuele Haarmodelijn volgens het 'nieuwe normaal'
Events & Awards

De virtuele Haarmodelijn volgens het 'nieuwe normaal'

Door corona kon ook de Nederlandse Haarmodelijn niet doorgaan en daarom zijn de bedenkers van dit event gaan nadenken over andere manieren om kappers te bereiken met hun collectie en technische inspiratie. Het resultaat is een online platform met de nieuwste vaktechnische trends en ontwikkelingen. Het educatie platform zal kappers zowel vaktechniek als marketing webinars en video's gaan bieden.

Onafhankelijke online vaktechniek

Het online platform van de Haarmodelijn is een website waar iedere kapper in Nederland terecht kan voor goede, inhoudelijke en onafhankelijke online vaktechniek. In ‘het nieuwe normaal’ vormt het platform het ideale alternatief voor live trainingen op locatie. Maar ook daarna zal het een waardevolle interactieve aanvulling blijken op het reguliere trainingsaanbod.

Bekijk hier de toolkit met inspiratie voor de trends van 2020

Vaktechnisch programma

Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang voor het uitrollen van een compleet vaktechnisch programma dat in september beschikbaar zal zijn. Het programma biedt dan onder meer live trainingen en webinars waarbij vooraanstaande hairstylisten hun visie op haarmode geven. Iedere kapper in Nederland kan deze kwalitatief hoogstaande streams live in de salon volgen, al dan niet samen met zijn/haar collega’s. Daarbij is het mogelijk om live vragen te stellen, waarop de presenterende kapper direct kan reageren.

Meer informatie over het platform volgt binnenkort, we houden jullie op de hoogte!