Home De Haarmodelijn gaat op tournee!
Events & Awards

De Haarmodelijn gaat op tournee!

 Met een tournee langs drie theaters verspreid over Nederland komt de Haarmodelijn dit voorjaar naar de kapper toe. Zonder in te boeten op inspiratie, vaktechniek en fun worden de presentaties intiemer en persoonlijker. Zo komen de nieuwste technieken en trends letterlijk dichterbij! 

 Als hét hair fashion event voor de branche voelt de Nederlandse Haarmodelijn het als een vanzelfsprekende opdracht om zichzelf continu te vernieuwen. Daarbij is natuurlijk altijd het uitgangspunt om goed te luisteren naar wat de kappers nodig hebben om zich goed voor te bereiden op het nieuwe trendseizoen. Een van de zaken die uit brancheonderzoek naar voren kwam, was de vraag naar meer educatie in de regio. 

 Door deze vraag vanuit de branche komen er nu – in plaats van één grote landelijke showcase – maar liefst drie intiemere presentaties bij verschillende theaters in het land. Deze zijn verdeeld over de regio’s Noord, Midden en Zuid, zodat veel salons aanmerkelijk minder reistijd zullen hebben. 

De tour zal de volgende theaters aandoen: 13 maart - Odeon Theater/Zwolle, 20 maart – Theater De Schalm/Veldhoven en 27 maart Theater De Kom/Nieuwegein. De theaters zijn open vanaf 18.30 uur, aanvang van de show is 19.30 uur (in tegenstelling tot voorgaande jaren is er dus alleen een avondshow). Een ticket kost € 58 euro, inclusief een welkomstdrankje. Als lid van de ANKO, FNV Mooi of de CNV krijg je daarnaast 4 euro korting. 

Extra presentaties voor leerlingen

Daarnaast zijn er voor scholen in de middag een extra presentatie. Hier kunnen aankomende beroepsbeoefenaars kennis maken met de laatste vaktechnieken en de nieuwste haarmodetrends. Dit om leerlingen zo voor te bereiden op de arbeidsmarkt en de instoom te bevorderen. Deze regionale presentaties voor leerlingen worden mogelijk gemaakt door sociale partners ANKO, CNV Vakmensen en FNV MOOI.