Home De gekste verhalen bij de kapper ...
Haarpraat

De gekste verhalen bij de kapper ...

Kappers horen nogal eens wat. Sommige klanten komen er al jaren en praten bij een kappersbezoek honderduit alsof ze de beste vrienden zijn (en soms zijn ze dat inmiddels ook!). Bij andere klanten duurt het soms helemaal niet zo lang voordat ze zich thuisvoelen. En dan heb je klanten die kappers werkelijk perplex doen staan. Zoals deze voorvallen hieronder!

Nummer-1

Deze vent vertelde mij dat hij was aangehouden met een paard in een bar omdat hij niet van staan hield ... hoe reageer je dan? Neem je zo'n verhaal serieus?

Nummer-2

"David"]Mijn klant vertelde me steeds maar over haar 'vriendin' die een affaire had ... op gegeven moment nam ze me ook in vertrouwen wat ze in bed uitspookten. Het ging steeds verder en je kon duidelijk merken dat zij in die affaire zat. Op gegeven moment moest ik haar wel het zwijgen opleggen. Ik maakte een grapje dat ik dacht dat we het over haarzelf hadden en toen begon ze heel hard te lachen en gaf het meteen toe. Ik kon er alleen maar aan toevoegen "I had a feeling ..."

Nummer-3

"Josh"]Ik had eens iemand in de stoel die me vertelde dat hij een man had vermoord omdat hij werd beroofd. Dat maakte me heel ongemakkelijk, wat als zijn kapsel hem niet zou bevallen ...? Ik zei niets en heb hem nooit meer teruggezien.

Nummer-4

"Julie"]Mijn meest bizarre gesprek was met een klant die mij vertelde dat zijn vrouw kapster was. Toen ik vroeg waarom hij zich dan niet door haar liet knippen, antwoordde hij dat hij zijn vrouw nooit zou vertrouwen met een scherpe schaar dichtbij zijn hoofd.

Nummer-5

"Katy"Ik had eens een klant die zeker 30 jaar ouder was dan ik en wist dat ik getrouwd was met kinderen. Nadat hij al een paar keer was geweest, bood hij me aan mijn “sugar daddy" te worden als ik elke dag zijn haar wilde wassen. Hij beloofde me ook nog een leuke nalatenschap. Bizar, hij kon toch gewoon een afspraak maken voor alleen wassen?

 Nummer-6

"Juan"Een klant vertelde mij dat hij naar bed was geweest met de vriendin van zijn oom, toen hij nog maar een tiener was. Het was nu 25 jaar later en hij beweerde dat ik de eerste was aan wie hij dit vertelde.

Nummer-7

"Sharon"]Ik herinner me nog een klant die gek was op duiven. Hij had er meer dan 20 en wist van allemaal de namen. Elke keer praatte hij honderduit - over de verschillende karakters van zijn duiven. En van sommige liet hij me ook foto's zien en was dan verbaasd dat ik de namen niet kon onthouden ...

Nummer-8

"Erin"]Een van mijn klanten had een fetish voor vrouwenschoenen. Hij had dan ook altijd een paar bij zich, die hij steeds bleef aanraken. Ik werd heel ongemakkelijk toen hij mij naar mijn schoenen ging vragen en vroeg of ik sommige schoenen in detail kon beschrijven.

Nummer-9

"Nicole"]Ik vergeet nooit dat een vrouwelijke klant mij vroeg of regen mij ook altijd zo geil maakte - wat antwoord je daar nou op?

Ben je kapper en heb je ook weleens iets raars meegemaakt in de salon? Vertel het ons!

Bron: gq.com

Lees ook; Rare gasten bij de kapper