Home De combinatie van zachte en intense kleuren weerspiegelt de periode waarin we nu zitten
Stylist

De combinatie van zachte en intense kleuren weerspiegelt de periode waarin we nu zitten

Na alle weken van verplicht gesloten zijn, stress en wanhoop kunnen we gelukkig weer positief focussen. We zijn weer aan de slag, we kunnen onze klanten weer verwennen en dat voelt zo goed!

Ons wereldje was abrupt kleiner geworden en het was echt even ‘back to basic’. Dat betekende voor mij weer even de tijd hebben om te genieten van mijn gezin. Ook nam ik de tijd om me wat meer te verdiepen in wereldwijde collega’s die vol passie hun kennis deelden op het internet. 

Naast alle drukte in de salon geniet ik van de lentekleuren om me heen. Bloemen die in bloei staan, het groene gras en ‘s nachts is de sterrenhemel nog nooit zo helder geweest. Als je goed oplet zie je de hele dag mooi zachte en tegelijkertijd intense kleuren om je heen. Ik krijg hier enorm veel inspiratie door en begin te kijken naar hoe ik deze inspiratie weer kan vertalen naar de mens… naar het haar van onze klanten. 

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, want kleur is er voor iedereen

Momenteel speelt er heel veel in deze wereld. Niet alleen COVID-19, maar iedereen lijkt meer bezig te zijn met zichzelf. Je eigen identiteit. Kunnen zijn wie je wil zijn. Mogen zijn wie je wil zijn. Ik ga me meer verdiepen. Mijn inspiratie uit de natuur, de mooie kleuren om me heen zie ik op foto’s op mijn tafel liggen die ik gebruik in het uitwerken van een nieuwe kleurcursus. Deze mooie intense, maar toch zachte kleuren, passen precies bij het beeld van de maatschappij nu. Zachte tinten staan voor lief, tastbaar, vertrouwen en warmte. Intense tinten staan voor kracht, power, durf en doorzetten.

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, want kleur is er voor iedereen. De combinatie van zacht en intens is precies de periode waarin wij nu zitten en dit vertalen wij kappers naar het haar van onze klanten. We willen weer ons zelf zijn. We willen weer die warmte, die tastbaarheid, vertrouwen en liefde, maar we willen ook sterk zijn, we willen doorzetten, knokken die schouders eronder, COVID-19 overwinnen en onze maatschappij weer opbouwen. Dit komt allemaal samen in een mooie coupe en kleur. Mooie technieken met harde en zachte lijnen die elkaar versterken. 

Only hope is the way up! Colors touch your soul …

Liefs Ingeborg 

Meer artikelen van Ingeborg.