Home Dappere Tamara kan weer stralen!
Hair solutions

Dappere Tamara kan weer stralen!

We hebben al heel wat mensen kunnen laten stralen dankzij de BeautyBank, maar dit verhaal van beautyprofessional Marianne Sintnicolaas van Salon Knap uit Druten vond ik heel bijzonder. Tamara is maar liefst 35 kilo afgevallen en was vastbesloten om dit keer echt te slagen!

Tamara ondervond een aaneenschakeling van tegenslagen. Haar man werd van de ene op de andere dag nagenoeg blind en samen hadden ze het financieel erg moeilijk. Maar ondanks alle ellende vond Tamara toch nog de kracht om maar liefst 35 kilo af te vallen. Toen ze zich kon laten verwennen door de BeautyBank, was dat echt een kadootje dat haar net dat duwtje in de rug gaf om vol goede moed door te gaan!

Marianne Sintnicolaas: "Ik hoop dat door dit verhaal andere vrouwen makkelijker durven vragen om een extra steuntje in de rug!"

Marianne Sintnicolaas van Salon Knap

Elke afspraak begint met een telefonisch gesprek met Karin, in dat gesprek vertelt ze mij wat de cliënt graag wil en hoe de situatie precies is. Ook bij deze afspraak was dat het geval, elke afspraak is spannend. Hoe reageert iemand op die verwennerij? Kan zo iemand eigenlijk wel ontspannen? Wat voor een verhaal zit er achter?

tamara-2

Op dinsdag 11 oktober stond Tamara voor de deur van mijn salon. "Welkom, kom binnen en vooral; Geniet! "  Tamara had een aangrijpend verhaal, een verhaal dat iedereen kan overkomen. Wat als jij of ik morgen opeens blind opstaat?

Dit gaf mij het besef dat ik Tamara nog meer wilde helpen, laten ontspannen, laten genieten en vooral zichzelf mooi laten voelen!

En dat is gelukt, na een kopje thee, een lach en een traan zijn wij begonnen met een heerlijke schoonheidsbehandeling. Terwijl ik aan het werk was voelde ik bij Tamara de stress wegzakken. Dat voelde goed en vast ook voor Tamara! Aan het einde van de behandeling heb ik een mooie dag make-up aangebracht. Zo kon ze nog mooier de deur uit dan dat ze al binnen kwam!

Want... Daar wil ik toch even mijn complimenten voor geven:Tamara is 35 kilo afgevallen!

tamara-1

Na deze afspraak kwam bij mij pas het grote besef.. Er zitten veel meer mensen in deze situatie. Dit was de eerste stap van Tamara om naar voren te komen en te zeggen: Ik verdien dit en ik heb dit nodig.

Ik hoop dat een hoop andere dames zichzelf herkennen in dit verhaal maar ook in de verhalen van andere vrouwen. Stap naar voren, schaam je niet, wij helpen je jezelf mooi te voelen. Wij helpen je vooruit te kijken.

OVER DE BEAUTYBANK

Als het leven tegenzit omdat je door omstandigheden weinig geld hebt, durf je soms minder. Erger nog: je voelt je soms minder. Toch is een beetje zelfvertrouwen en aandacht het enige wat nodig is voor de eerste stap naar verandering. Solliciteren op die nieuwe baan, eindelijk beginnen met sporten, durven daten óf iets anders. Met behulp van een professional team uit de beautybranche en donateurs helpt de BeautyBank mensen met weinig geld aan meer zelfvertrouwen: door een bezoek aan kapper, styliste, visagiste en/of schoonheidsspecialiste.