Home Coiffure Awards verplaatst naar 12 september
Events & Awards

Coiffure Awards verplaatst naar 12 september

Is er licht aan het einde van de tunnel? Zojuist kwam het nieuws dat de 29e editie van de Coiffure Award wordt gehouden op 12 september. Zou het waar zijn? Wat een heerlijk moment om naar uit te kijken. De viering van het kappersvak, weliswaar iets later dan we gewend zijn, maar ach ... na al die donkere maanden hebben we nu in ieder geval een datum en het afgelopen jaar zijn we wel getraind in geduldig zijn.

Steeds weer verzetten ...

Al vanaf vorige voorjaar hebben we reikhalzend uitgekeken naar de ontknoping van de Coiffure Award, die maar niet kwam. Het gala zou initieel op zondag 19 april worden gehouden, maar toen kwam corona en the rest is history. Daarna werd een nieuwe datum aangekondigd: 18 april 2021, maar helaas had corona andere plannen met ons. Nu april steeds dichterbij komt moest er een besluit worden genomen. Natuurlijk bestaat altijd de kans dat er weer een kink in de kabel komt, maar zoals Laura van de Graaf zegt: 'we hebben er vertrouwen in dat het hoe dan ook een fantastisch feest gaat worden!'.

We moeten realistisch blijven, niemand weet of het komende september helemaal door kan gaan zoals we nu bedacht hebben. Toch hebben we er vertrouwen in dat we er hoe dan ook een fantastisch feest van gaan maken.

Laura van de Graaf

Feestje

Laura van de Graaf vertelt namens de Coiffure Award organisatie: “Wat hadden we graag de winnaars van de Coiffure Awards op zondag 18 april 2021 bekend gemaakt. We hebben besloten het nog één keer te verzetten. Door uitstel maken we de kans op het organiseren van een gala zo groot mogelijk. We zetten een stip op de horizon en hebben nu iets om echt naar uit te kijken. "

"Je kan je de bekendmaking van de winnaars zonder publiek heel moeilijk voorstellen. Dat zal echt een van de laatste opties zijn. Als het niet anders kan, kan het niet anders. Maar het doel is om toch een gala te organiseren, waarbij we de genomineerden eer aandoen. Zij hebben zelf ook niets liever dan een uitreiking met z’n allen. We moeten realistisch blijven, niemand weet of het komende september helemaal door kan gaan zoals we nu bedacht hebben. Toch hebben we er vertrouwen in dat we er hoe dan ook een fantastisch feest van gaan maken.”

De spanning blijft, wie mogen die felbegeerde Coiffure Awards in ontvangst nemen? Ieders onzekerheid en geduld wordt nog een tijdje langer op de proef gesteld. En de winnaars van afgelopen jaar behouden hun titel tot de nieuwe winnaars bekend worden gemaakt.