Home Binnenkort: de grootste digitale kappers haarshow ooit!
Events & Awards

Binnenkort: de grootste digitale kappers haarshow ooit!

Zet maar in je agenda: 18 oktober is de grootste haarshow ooit voor kappers! In deze lastige tijd kan iedereen wel een 'reset' gebruiken. Daarom zijn de krachten gebundeld om dit grootste event mogelijk te maken. Er zal een haarshow zijn, maar ook muziek en zelfs speciale meditaties om meer geluk en blijdschap te ervaren. Het hele event duurt 60 minuten en zal worden gestreamed. Tickets kosten € 20,00 per stuk. Zin om erbij te zijn?

Express, create & share

In deze moeilijke tijd, kunnen kappers (en andere hair lovers!) wel een verzetje gebruiken voor extra haarinspiratie. Daarom is deze show een must see voor iedereen die op zoek is naar de laatste trends, inspiratie voor kapsels! Diverse merken, kappers, haarstylisten en media hebben hun krachten gebundeld voor de grootste haarshow ooit. Een uur lang haarinspiratie, muziek om je mindset te veranderen naar meer creatie & positiviteit.

Wat, wanneer & waar?

Dit is een digitaal event, je kunt deze show dus zien waar je maar wilt. Je hebt een laptop, ipad, mobiel nodig. Zorg wel dat je video en geluid hebt. Koptelefoons of oortjes werken het beste. Nadat je jouw ticket hebt gekocht, krijg je een link toegestuurd, waarmee je de show kunt bekijken. De kosten per ticket zijn € 20,00.

Wanneer - 18 oktober 2020 om 16:30 (NL tijd). De show duurt 60 minuten.

Ben jij klaar voor een reset? Bestel dan nu je tickets!